Merészen öltözködni nem csak úgy lehet, ha mindent premier plánba pakol az ember, hogy feltűnést keltsen. A sikkes stylist előbbre helyezi a stílus kialakítását, mint a divat követését, ugyanakkor 50 felett is bátran játszadozik a fazonokkal, kiegészítőkkel.

hirdetés

Lassan harminc éve tapossa a stylistpályát Roz Kaur, aki leginkább abban segít a nőknek, hogy ráérezzenek az egyéniségüket visszatükröző stílus erejére, melynek kialakításához ötven felett sem késő erőfeszítéseket tenni.

Bár a kaliforniai hölgyemény mindig úgy néz ki, mintha épp egy divatmagazinból lépett volna elő, nem ragaszkodik a drága ruhák luxusához. Szerinte fontosabb, hogy önazonos és minőségi darabokat tartalmazzon a gardrób, ezenfelül az anyagokra és a jól kombinálható fazonokra is nagy hangsúlyt fektet.

Úgy véli, hogy a félénkség és a túlzott figyelemhajhászás akadályozza leginkább az egyéni stílus kialakítását, míg az előbbi okán nem jut érvényre a kísérletező kedv, az utóbbi esetében gyakran a divatsémák másolása szab gátat az önkifejező öltözködésnek.

Játékos, merész stílus 50 felett: a csinos stylist megjelenése mindig különleges

Roz Kaur imádja a jól variálható, időtálló, egyszerű ruhadarabokat, de nem akar beolvadni a tömegbe, épp ezért mindig megbolondítja a szettjeit egy csipetnyi játékossággal.

Gyakran a színekkel, a fazonkialakításokkal vagy épp a kiegészítők összehangolásával éri el, hogy nőies, ugyanakkor egyedi legyen a megjelenése.

Bár roppant merész módon válogat a kalapok, minták, ékszerek és színek közül, éppúgy, ahogy az életben, az öltözködésében is tartózkodik a közönséges megnyilvánulásoktól.

Nem esik túlzásba a dögös fazonokkal, nem aggat magára mindent csak azért, mert divatos vagy feltűnő. Tiszta, átlátható összhangra és az egyéniségét tükröző kombinációkra törekszik.

A sikkes stylist szerint ötven felett sem késő kipróbálni és megtapasztalni a játékos stílus előnyeit, ami nem zárja ki a nőies és kifinomult összhatást, de van egy alapfeltétele: szívből kell jönnie.

A mesterkélt, felvett stílus olyan, mint egy erőltetett, kényelmetlen póz, amiről nem a nőiesség, hanem a rejtőzködés, a megjátszás jut elsőre eszünkbe.

Az ő megjelenése nem divatkliséken és begyakorolt sémákon, hanem elsősorban a kreativitáson alapszik, ettől olyan eredeti.

Úgy gondolja, nem az életkor, hanem az egyéniség határozza meg a stílust, és még a visszafogott, letisztult ruhadarabokat is lehet úgy kombinálni, hogy kifejezzék azt a nőt, akik legbelül vagyunk.

Kiemelt képek és cikkfotók: @roz_creativestylist/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés