Bár nem a ruha teszi a nőt, a megjelenése némiképp visszajelzést ad arról, hogy hányadán áll önmagával. Divatos, modern szettjeivel azt sugallja az 50 éves divatblogger, hogy életkortól függetlenül bárki lehet vonzó, izgalmas, és érdekes.

A divat rég leszámolt azzal a téveszmével, hogy a kreatív, stílusos megjelenés, és a sugárzó nőiesség csak a fiatalok sajátja lehet. Igaz, a mai trendkavalkádban egy érett nőnek nem könnyű megtalálnia azt a határmezsgyét, amivel még azonosulni tud, és ami igazán inspiráló lehet számára, de szerencsére nem is lehetetlen.

Inspirálóan stílusos az 50 éves divatblogger

Jól lehet, ma már semmilyen elvárás vagy íratlan szabály nem szab gátat annak, hogy egy nő kifejezze önmagát az öltözködésével – vagyis nincs kőbe vésve, hogy bizonyos kor felett ki milyen ruhadarabokat viselhet -, azért a külső és belső összhangját nem árt szem előtt tartani.

A fiatalos megjelenés nem feltétlenül a kihívóan szexi cuccokat jelenti, persze, ha valakinek jól áll a miniszoknya, és bátran, magabiztosan tudja viselni, az sem tilos. Ám a visszafogottság kedvelőinek sem kell attól tartania, hogy az arany középutat járva unalmassá, vagy fásulttá válik az öltözékük.

A legjobb példa erre a Ven’s Wife Style blog szerzője, aki azért indította el blogját, hogy megmutassa, attól, hogy egy nő belép az ötvenes életszakaszba, még nem feltétlenül válik észrevétlenné. Minden fejben dől el, vagyis a nőiesség azon múlik, ki mennyire meri megélni legbelül.

Renata Jazdzyk visszafogott stílusával is feltűnő, vonzó jelenség, hiszen öltözködésével azt tükrözi, hogy ő egy modern, magabiztos, önmagára igényes, és kreatív nő, aki játékosságot és színt visz a megjelenésébe. Mindezt pedig olyan stílusérzékkel és ízléses divatszemlélettel teszi, ami sok nő számára inspiráló lehet.

A divatblogger nem mond nemet az aktuális trendekre, de szettjeit az egyéni stílusa alapján állítja össze. Szereti a finom színeket, ugyanakkor a feltűnő kiegészítők sincsenek ellenére. Olykor a klasszikus nőiesség vezérelvét követi, míg máskor teret enged a karakteresebb dizájnelemeknek.

Kiemelt kép: Kirstin Sinclair/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés