Antonio Banderas lánya kész nővé érett, a 25 éves Stella Banderas stílusa pedig bőven merítkezik édesanyja eleganciájából. A fiatal lánynak nem lehet könnyű dolga, hiszen családjukban jóformán mindenki világszerte ismert, ám ő a színészi pálya helyett sokkal inkább a modellkedéssel kacérkodna.

hirdetés

A 61 éves Antonio Banderas már karrierje kezdetén kitűnt megnyerő külsejével, és manapság éppúgy az egyik legsármosabb színésznek számít. Lánya, Stella egyértelműen örökölte ezeket a fantasztikus géneket, amihez édesanyja, Melanie Griffith éppúgy hozzájárult. A szépség önmagában nem elegendő ahhoz, hogy emberek milliói figyeljenek fel egy fiatal lányra, ám a családban stílusérzékben sincs hiány, bőven volt kitől ellesnie az öltözködési trükköket.

 

Stella Banderas kicsit sincs könnyű helyzetben, hiszen nem elég, hogy a szülei elképesztően népszerű színészek, még a nővére is valódi stílusikonnak számít a rajongók körében. Dakota Johnson letisztult, hétköznapi stílusából bőven lehet merítkezni, a gyönyörű, 32 éves színésznőnek vérében van a laza elegancia.

 

Sztárcsemetének lenni nem egyszerű, pláne akkor, ha nem feltétlenül szeretne az ember a szülei nyomdokába lépni. A rajongók szerint Stella sokkal inkább a modellkedéssel kacérkodik, ami a fotóit elnézve, nem is lenne meglepő. Bármi is legyen az igazság, kisugárzásával, szépségével, tökéletes alakjával és kifinomult stílusérzékével üdítő jelenség a kamerák és a pásztázó tekintetek számára.

 

Stella Banderas stílusa letisztultan sikkes, egyszerű darabokkal zsonglőrködik

Édesanyjához és nővéréhez hasonlóan Stella Banderas sem kelt túlzottan nagy feltűnést ruhaválasztásaival, inkább a finomabb, visszafogottabb vonalon mozog. A vörös szőnyegen gyakran jelenik meg édesapja kíséretében, rendszerint gyönyörű, egyszerű, nőies fazonokban libben a kamerák elé.

 

A letisztult elegancia híve, imádja az összepasszoló darabokat. Gyakran látni kosztümben, a blézer és a szoknya ilyenkor mindig teljesen azonos anyagból készül. A szépséges Stella nem variálja túl az öltözékét, és nagyon jól teszi, hiszen ezek a könnyed, egyszerű összeállítások pont ettől válnak igazán nőiessé.

 

A hétköznapokon sem gondolja túl a dolgokat, leginkább farmert visel, amit a lehető legegyszerűbb felsőrésszel párosít. A stílusérzék belülről fakad, Stella Banderas pedig taníthatná az apró trükköket, amitől megjelenése kivétel nélkül minden alkalommal rendkívül sikkes.

 

Kiemelt kép: Juan Naharro Gimenez/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés