Simone Ashley egyre felkapottabb színésznővé válik, miközben stílusa legalább annyira elragadó, mint a tehetsége. A fiatal színésznő most A Bridgerton család című sorozatban tűnik majd fel, megjelenése pedig tökéletesen passzol a jelmezes világhoz.

hirdetés

Bár Simone Ashley még csak most debütál A Bridgerton család új évadában, megjelenése korábban is tükrözte a sorozat stíluselemeit. A gyönyörű színésznőt imádja a divatvilág, számos fotó készült róla az utóbbi időben. Igaz, a Netflix követőinek nem ismeretlen az igéző tekintete, hiszen a Szexoktatás című sorozatban már találkozhattak vele a széria rajongói.

 

Simone Ashley stílusa a hétköznapi életben is kifejezetten romantikus

A fiatal színésznő remek, egyedi stílusérzékkel rendelkezik, egyértelműen látszik, mennyire tudatosan öltözködik. Bár csak most debütál a népszerű sorozat legújabb évadában, szettjei számtalan alkalommal tükrözik az 1800-as évek romantikus stíluselemeit. Az aprólékos díszítések különlegessé varázsolják a legegyszerűbb fazont is, az összhatás sokkal nőiesebbé válik tőlük. Ha ezt gyöngyökkel kivitelezik, a végeredmény különösen elegáns és kifinomult hatást kelt.

 

A virágminta és a buggyos ujjak szintén irtó népszerű részletek voltak abban a korban, Simone Ashley pedig számtalanszor támaszkodik ezekre a romantikus stíluselemekre. Nem csak különlegessé varázsolják a megjelenést, de nőiesek és divatosak. A puffos ujjú darabok remekül formálják az alakot, optikailag nyújtják a felsőtestet.

 

A fodrok sem maradhatnak ki a sorból, ha már Bridgerton-stílusú szettekről van szó. Simone Ashley imádja ezeket a darabokat, ám soha nem esik túlzásba a feltűnőbb díszítéssel. Mindig megtalálja, hol az arany középút.

 

A divatmagazinok imádják a kisugárzását

Simone Ashley még karrierje elején jár, és semmi kétség afelől, hogy innen a határ a csillagos ég. Nem csupán a filmes szakmában szárnyal, a divat világa éppúgy felfigyelt rá. Számtalan divatfotó készült már róla, kisugárzását imádják a legismertebb divatlapok, luxusmárkák.

 

A színésznő valódi természetes szépség, hűen tükrözi azt a szemléletváltást, ami az elmúlt időszakban mind a közösségi médiában, mind a társadalomban megjelent. Igéző tekintetével garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

 

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images for The Hollywood Reporter/Getty Images.

Kép a cikkben: Frazer Harrison/Stefanie Keenan/Getty Images for The Hollywood Reporter/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés