A svéd márka minden évben útjára indít egy exkluzív dizájner-kollekciót, mellyel szélesebb körben elérhetővé teszi a couture stílust. Idén különleges repertoárt tartogat számunkra.

A H&M következő tervezői együttműködésének partnere a Párizsban alkotó olasz divattervező, Giambattista Valli, a kifinomult szépség elismert mestere. A bejelentés az idei amfAR gálán történt meg Cannes-ban, ahol Giambattista Valli és a H&M kreatív tanácsadója, Ann-Sofie Johansson együtt jelent meg a vörös szőnyegen Kendall Jennerrel, Chris Lee-vel, Chiara Ferragnival, H.E.R.-rel, Bianca Brandolini d’Addával és Ross Lynch-csel, akik természetesen a Giambattista Valli x H&M együttműködés különleges, limitált kiadású előzetes kollekciójának ragyogó kreációit viselték.

Kendall Jenner a Giambattista Valli x H&M előzetes kollekciójának egyik csodaszép darabjában Cannes-ban, az amfAR gálán.

A vörös szőnyegen látott gyönyörű ruhák az előzetes kollekció darabjai, melyek a kijelölt üzletekben és a H&M weboldalán már május 25-től kaphatóak lesznek. A teljes Giambattista Valli x H&M kollekció pedig 2019. november 7-én jelenik meg világszerte.

–  Nagy öröm számomra ez az együttműködés: a H&M lehetőséget ad arra, hogy szélesebb közönség előtt is bemutathassam a stílusomat és azt, ahogyan a szépséget ünneplem. A cél az, hogy megosszam a szépség iránti szeretetemet, részese lehessek mások boldog pillanatainak, és ott lehessek a világ számos szerelmi történetének megszületésénél – nyilatkozta Giambattista Valli.

–  Nagy lelkesedéssel dolgozunk együtt Giambattista Vallival. Ő az haute couture vitathatatlan mestere, akinek a sziluettjei szinte beleégnek a retinánkba. Valóra vált álom, hogy az ő utánozhatatlan stílusait most a vásárlóink elé tárhatjuk. Alig várom, hogy hallhassam a véleményeket erről a gyönyörű kollekcióról – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.

Balra Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója, középen Giambattista Valli. Balról jobbra az előzetes kollekció kreációiban: H.E.R, Kendall Jenner, Chiarra Ferragni, Bianca Brandolini d’Adda, Chris Lee, Ross Lynch.

A Rómában született és nevelkedett Giambattista Valli 2005-ben Párizsban indította útjára saját divatházát. Univerzuma most már kiterjed a ready-to-wear ruhákra, az haute couture stílusokra és a kiegészítőkre is. A H&M-mel közös kollekciója az első ilyen együttműködés Valli pályafutásában, amelyben szintén első ízben kínál férfiruhákat is.

 

A Giambattista Valli x H&M limitált kiadású előzetes kollekció világszerte 12 kijelölt H&M üzletben és a hm.com-on lesz elérhető május 25-től, Magyarországon kizárólag online. Ezek a csodálatos alkotások bepillantást nyújtanak az izgalmas stílusokat felvonultató teljes kollekcióba. A teljes kollekció világszerte 2019. november 7-től szerezhető be.

Képek: H&M.

  • Megosztás:
hirdetés