Serena Williams az egyik leghíresebb teniszcsillag, aki kivételes sportteljesítménye mellett a divat iránti érzékenységével is mindig középpontba kerül. Egy ideje már a legjobban öltözött nők listáján szerepel a sportolónő, hiszen remek érzékkel válogatja a merész, színes és formabontó kreációkat. Roppant nőiesen hangsúlyozza sportos alkatát, a végeredmény mindig lehengerlő.

hirdetés

Serena Williams karrierje még mindig szárnyal, a 40 éves teniszcsillag manapság sem sokat pihen. Több mint 20 alkalommal nyert Grand Slam-tornát, mind a négy nagy tornán sikerült már győzedelmeskednie. Nem csupán egyéniben, testvérével közösen is hatalmas sikereket ért el.

A teniszcsillag már a karrierje kezdetén is érdeklődött a divat iránt. Serena valóságos divatforradalmat csinált a teniszpályán, mivel a hagyományos, teniszhez viselt fazonok helyett színes, mintás sportruhákban ragadott ütőt. Változatos megjelenésével hamar felhívta magára a figyelmet, személyiségét, egyediségét szerette volna kifejezni a harsány darabokkal. A klasszikus teniszszoknya helyett tüllszoknyát és overallt viselt, és a letisztult színpalettánál sem állt meg. A kiegészítőkre fokozottan odafigyelt, a hajpántját minden alkalommal a ruhája színéhez igazította.

 

Serena Williams imádja a különleges ruhafazonokat

Ezek után nem csoda, hogy a divatmagazinok, luxusmárkák felfigyeltek rá. Tavaly például közös kollekciója jelent meg a Nike-val, és való igaz, hogy nála jobban senki sem tudja, milyen fazonokban lesz igazán kényelmes a sport. Ám Serena a pályán kívül is hódol az egyik legnagyobb szenvedélyének, a divatnak.

 

A teniszcsillag az utóbbi időben roppant látványos összeállításokban jelent meg. Imádja a színeket, a csillogást és a különleges divatelemeket, melyek egyre többször bukkannak fel szettjeiben. Serena sportos, izmos testalkattal rendelkezik, ami a tenisznek köszönhető. Tónusos a teste, ezért igyekszik mindig izgalmas ruhafazonokkal kihangsúlyozni nőies idomait. Szereti a rövidebb ruhákat, az alakot követő fazonokat. Sosem látni zsákszerű darabokban, hiszen ezek széthúzzák a sziluettet, előnytelen hatást keltenek.

Serena rajong a különféle színekért, mintákért és izgalmas anyagokért. Sokszor látni tüllben, az Oscar-gálára is egy efféle darabban érkezett. Jól állnak neki az élénk tónusok, komfortosan érzi bennük magát. Az utóbbi időben egyre többször jelenik meg Gucci ruhában, Alessandro Michele túlfűtött, díszes mesevilága láthatóan közel áll hozzá.

Mindig nagyon izgalmas ruhadarabokat választ, imádja a nőies holmikat, melyekkel kihangsúlyozhatja az alakját. Noha szereti a röviden szabott fazonokat, a grandiózus estélyik sem állnak távol tőle. A megjelenése mindig a sminktől, frizurától válik teljessé, ezek rendszerint tökéletesen illeszkednek a kiválasztott kreációhoz.

Kiemelt kép: Matt Winkelmeyer / Getty Images. 

Kép a cikkben: Tim Clayton – Corbis / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés