A teniszcsillag bebizonyítja, hogy erős testfelépítéssel is lehet valaki igazán kecses és érzékien szexi, hiszen a nőiesség nem alkatfüggő. Serena Williams testhezálló body-ban és csizmában pózolt.

hirdetés

A rendszeres testmozgásra sokan a karcsúság alapfeltételeként tekintenek, de az élsportolók esetében a rengeteg izommunka nem a nádszálvékonyságot jelenti.

A robusztus testalkat ugyanakkor genetikai adottság is lehet, amire az edzések csak még inkább ráerősítenek. A nőiesség szempontjából azonban nem számít, hogy kinek milyen vastag a combja, vagy széles háta, ezt tökéletesen példázza a többszörös olimpiai bajnok teniszezőnő, Serena Williams, aki másodízben mutatta meg izmos alakját a Stuart Weitzman arcaként.

A sportolónő egyébként nem veti meg a divatot, korábban olyan sportmárkákkal működött együtt, mint a Nike és a Puma, gyermeke születése után pedig saját kollekcióval állt elő. Az általa alapított brand a Serena nevet viseli, ami a szexi miniruháktól kezdve a sportosabb öltözékekig csupa olyan darabot vonultat fel, melyeket a teniszező maga is szívesen visel. Emellett remek hobbira tett szert, szinte már rendszert csinál abból, hogy összeöltözik a kislányával.

Erős a testalkata és irtó nőies: Serena Williams csodaszép modell

A Stuart Weitzman tavaszi kampánya után, most az őszi fotósorozatban is megvillantotta izmos lábait a teniszcsillag. Ethan James Green dinamikus pózokban fotózta a sportolónőt, a fekete-fehér, lágyan megvilágított fotók pedig szépen kiadják tónusos, mégis nőies alakját.

 

Serena Williams imádja a márka kényelmes és stílusos csizmáit, melyek sokoldalúan kombinálhatóak. Az őszi fotósorozatban bőringet, szexi body-kat, és elegáns mellényt visel a formás alkatú modell, míg a tavaszi összeállításban, fehér blézerben és kabátkában mutatta meg szexi lábait.

Mindkét kampány ízlésesen dögösre sikerült, legközelebb pedig a brit Vogue novemberi címlapján láthatjuk a sportolónőt.

Kiemelt képek: Michael Owens, Hannah Peters/Getty Images.

Képgaléria képei: Ethan James Green/Stuart Weitzman, Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés