Sarah Paulson, a Rachted sorozat színésznője a rövid frizura megszállottja. Változatos fazonjaiból érdemes ihletet meríteni, pláne, hogy rendkívül sokoldalúan formázza a tincseket, és mindig sikerül elérnie a nőies összhatást.

hirdetés

 

Az amerikai színésznőt jól ismerhetjük már többek között az American Crime Story vagy a Rachted sorozatokból. Szépségét azonban nem csak a filmiparban, hanem a divat világában is kamatoztatja. Készültek már róla elbűvölő képek a Dujour, a Vanity és a Harper’s Bazaar számára, és olyan gyakorisággal bukkan fel a magazinok címlapjain, hogy nem kérdéses, modellként is kifejezetten tehetséges.

Sarah Paulson bemutatja, milyen sokféleképpen lehet nőies a rövid frizura

Szerepei mellett a vörös szőnyegen, és a fotózásokon is kaméleonként képes viselni számtalan egyedi és divatos hajkreációt. Stílusos megjelenéséhez persze, a gyönyörű arcszerkezete, a magabiztos kisugárzása, és a sikkes öltözködése is hozzájárul, de tagadhatatlan, hogy a rövid frizura viselésében éppúgy vérprofi. Érdemes ellesni tőle, hogyan lehet igazán sokoldalúvá varázsolni a praktikusan nőies fazonokat.

 

Kiemelt képek: Jon Kopaloff/FilmMagic, Vera Anderson/Wire Image/Getty Images.

Képgaléria képei: Walter McBride/Wire Image, Jon Kopaloff/FilmMagic, Amy Sussman, Steve Granitz/Wirelmage, JB. Lacroix/Wirelmage, Mike Marsland, Karwai Tang/WireImages, Gilbert Carrasquillo/GC Images, Jon Kopaloff/Film Magic, Vera Anderson/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás: