Angelina Jolie mostanában kifejezetten visszafogott életet él. Az utóbbi években ritkán láthattuk a vörös szőnyegen, és címlapfotózást is csak elvétve vállalt. Ám úgy tűnik, most megtörte a csendet, és egy különleges képsorozattal tért vissza.

hirdetés

Angelina Jolie az elmúlt években csak alkalmanként mutatkozott magazinfotókon. A válása óta kevesebb szerepet vállalt, és jól láthatóan minden idejét a gyermekeinek szentelte, ahogy anno az ő édesanyja tette. Bár korábban rendszeresen megfordult a vörös szőnyegen – pár kivételes eseménytől eltekintve – most egy ideig távol maradt a rivaldafénytől.

Angelina Jolie rég volt ennyire nőies

A 45 éves színésznő a brit Vogue felkérésére állt ismét kamera elé. Különleges fotósorozatot készítettek róla, hiszen otthoni környezetben kapták lencsevégre Angelinát. Az elkészült anyag nagyon természetesre sikerült, és nem vitték túlzásba a retusálást sem. A sminkkel is óvatosan bántak, csupán a karakteres arcvonásait emelték ki.

Mivel a válása után rengeteget fogyott, sokan aggódtak a színésznő egészsége miatt, ám úgy tűnik, már visszaszerezte korábbi formáját, hiszen nagyszerűen néz ki. Bár továbbra is karcsú alkattal rendelkezik, mégis sokkal egészségesebb hatást kelt.

Az elmúlt évtizedekben Angelina Jolie önmagára talált, és ez a stílusában is megmutatkozik: a vörös szőnyegen mindig kifogástalan külsővel jelenik meg, sőt, több legendás divatpillanat fűződik a nevéhez. Valószínűleg sokan emlékeznek még a lábvillantós fekete ruhájára, ám a színésznő a finomabb kreációkat sem veti meg. Nem híve a flancolásnak, így ritkán visel túldíszített darabokat.

Kedveli a lepelszerű ruhákat, és az oversize kreációkat. A mostani fotózás során szintén hasonló fazonokat visel. A természetes színskálát helyezték a középpontba, így Angelina főként bézs és barna szoknyákat, felsőrészeket visel. Nagyszerűen eltalálták a színésznőhöz leginkább passzoló stílust, és az elkészült anyag igazán természetes hatást kelt, amelyet a sejtelmes napsugarak csak még tovább fokoznak. A felvételek a mediterrán nyári délutánok képét vizionálják elénk, így mondhatni, az otthon békéjére, és a nyugodt, kiegyensúlyozott életvitelre helyeznek nagy hangsúlyt.

 

A fotókat Craig McDean készítette a színésznő Los Angeles-i otthonában, a fotózáson pedig a család kutyái is kisebb mellékszerepet kaptak. A ruhákat a British Vogue főszerkesztője, Edward Enninful válogatta össze. Az időtálló, klasszikus stílust állította a középpontba, ezért a színésznő egyszerű, de roppant nőies alapdarabokat visel a képeken.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Gregg DeGuire / Getty Images. 

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com 

  • Megosztás:
hirdetés