A Bridgerton család színésznője határozottan nemet mond a retusra. Az 56 éves Ruth Gemmell a klasszikus elegancia és a természetesség híve.

hirdetés

A gyönyörű Ruth Gemmell a legtöbbeknek A Bridgerton család című sorozatból lehet ismerős. Az 1800-as évek elején játszódó kosztümös széria hihetetlen népszerűségre tett szert, ami az izgalmas eseményszálakon túl annak is köszönhető, hogy jóformán teljes mértékben kirántja az embert az aktuális valóságból. A színésznő játéka, kifinomult nőiessége nélkül azonban a sorozat sem lenne az igazi.

Általában azt szoktuk hangsúlyozni, hogy egy karaktert soha nem szabad az őt megtestesítő színésznővel azonosítani, azonban Ruth Gemmell esetében éppen a párhuzamra szeretnénk felhívni a figyelmet. Na persze nem úgy kell elképzelni, hogy 19. századi ruhákban rohangál a hétköznapok során, ám a kimért elegancia és a kifinomult nőiesség abszolút jellemzi mind a stílusát, mind pedig a kisugárzását.

Ruth Gemmell a természetesség és a klasszikus elegancia híve

Ruth Gemmell talán azért is alakítja ilyen hitelesen Bridgerton anyukát a sorozatban, mert igazi klasszikus, természetes szépség a való életben is. Megjelenését abszolút a visszafogott, kimért sikk jellemzi, persze úgy trükközik az aktuális trendekkel és a divatos ruhadarabokkal, hogy a merevséget mindig megbontja a sugárzó nőiesség és lágy ragyogás.

Az 56 éves színésznő rajong az időtálló fazonokért, általában olyan kreációkban lép a fotósok elé, amelyek évek múlva is garantáltan divatosak lesznek. Nagy hangsúlyt fektet az eleganciára, nagyon figyel, hogy az általa viselt darabok ne mutassanak a kelleténél többet a vörös szőnyegen.

Képek: Jamie McCarthy/Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

 

Az egyenes szabású, lágyan lehulló fazonokat kedveli, amelyek az elegancia mellett egy csepp arisztokratikus luxust is csempésznek a megjelenésbe. Aligha lehet mellényúlni velük, igazi klasszikusok, amelyek szinte mindenkinek jól állnak. Ötven felett hihetetlenül népszerű választásnak bizonyulnak, nem csoda, hogy Ruth Gemmell is ragaszkodik az efféle vonalvezetéshez.

Noha a sorozatban merőben más stílust képviselt, a való életben abszolút a letisztult, egyszerű darabokat részesíti előnyben. A kosztümös széria a 19. századi pompás, kihívó és díszes öltözékeiben is otthonosan mozgott, ám személyes stílusa sokkal jobban passzol természetes szépségéhez.

Képek: Mike Marsland/WireImage/Dave Benett/Getty Images.

 

Ruth Gemmell ugyanis nem csupán ruhatárával, megjelenésével éppúgy a naturális, természetes külsőt hangsúlyozza és helyezi fókuszba. Az 56 éves színésznő nem kér a retusból, bármikor megmutatja valódi arcát, finom ráncait és az idő múlásának nyomait.

Nemrégiben fekete-fehér képek készültek róla, amelyekről köztudott, hogy sokkal inkább kiemelik a különböző bőrhibákat, barázdákat és egyéb egyenetlenségeket, Ruth Gemmell mégsem vállalta be a bőrsimító, szépítő hatást.

A színésznő határozott, nőies megjelenése éppen ettől olyan hiteles. Nem akar fiatalabbnak tűnni, nem akar megváltozni csak azért, hogy mások szebbnek vagy ragyogóbbnak lássák. A belülről áradó nőiesség mindent felülír, annak hiányát pedig még profi retussal sem lehet pótolni vagy ellensúlyozni.

Ruth Gemmell egy elképesztően gyönyörű és inspiráló nő. Noha követi az aktuális trendeket, úgy építi be ruhatárába az újdonságokat, hogy mindeközben nem veszíti el a klasszikusan elegáns összhatást. Nem célja karcsúbbnak tűnni a képeken, nem akar tíz évet leradírozni magáról.

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images.

Cikkfotók: Jamie McCarthy/Karwai Tang/WireImage/Mike Marsland/WireImage/Dave Benett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés