A hírességek megjelenésért többnyire a stylistok a felelősek. Ők döntik el, hogy mit viseljenek a vörös szőnyegen, és sokszor még azon kívül is. Íme, a rosszul öltözött sztárok listája, akiknek igazán jót tett a stílustanácsadás.

hirdetés

Jól és rosszul öltözött sztárok

A sztárok mögött valóságos csapat dolgozik annak érdekében, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák a nyilvános megjelenések alkalmával. Sokan nem elégednek meg ezzel, és még a hétköznapi összeállításaikról is kikérik a stylistjuk véleményét.

Általában ezeket a hírességeket sosem fotózzák le kinyúlt pulóverben és mackónadrágban. Amivel természetesen szintén semmi baj nem lenne, hiszen ők is emberek, és nem kell mindig tökéletesen kinézniük. Sokkal nagyobb bakinak számít az, ha a valakin az látszik, nagyon erőlködött, hogy jól nézzen ki, csak épp semmi nem stimmel rajta a fazontól a színig. Akadnak olyanok, akiknek korábban még az előnyös sminket sem sikerült összehozniuk a szakemberek segítsége nélkül.

A vörös szőnyegen viszont elvárás, hogy kifogástalan külsővel lépjenek a fotósok elé, főleg ha olyan eseményről van szó, mint az Oscar-gála. Ezért a sztárok felfogadják a legprofibb stylistokat, annak érdekében, hogy a legjobb formájukat hozzák.

Hollywoodban vannak kifejezetten rosszul öltözöttnek számító nők, általában a megjelenésükről ritkán születik magasztos cikk. Míg a kifinomult stílusérzékkel rendelkező hírességeket az egekig dicsérik. Viszont pályájuk kezdetén ők is számtalan alkalommal viseltek előnytelen vagy csúnya ruhát. Összeállításunkban azokat a nőket gyűjtöttük össze, akiknek kifejezetten jót tett a stylist.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés