Ötvenévesen is remek formában van Uma Thurman, karcsú alakjával akár modellkedhetne is. Stílusérzéke úgyszintén figyelemre méltó, a színésznő ugyanis mesterien variálja a visszafogottan szexis fazonokat.

hirdetés

A Ponyvaregény című film szexi Mia Wallace-eként népszerűvé vált színésznő, szerepeit illetően igencsak széles skálán mozog, ám az öltözködés terén stabilan hozza a szolidan nőies eleganciát. Bár irigylésre méltó az alakja, nem azzal ragadja meg a tekintetet, hogy kipakolja, és szem elé tolja az idomait, ám visszafogottsága ellenére sem unalmas a megjelenése.

Uma Thurman nagyon érzi a klasszikus stílust: nem kell erőlködnie, hogy nőies legyen

A karcsú, magas színésznő nem bújtatja el formás alakját, sőt, szeret hangsúlyt adni vékony derekának, és a sejtelmes dekoltázsokat sem veti meg. Ám nem rak ki mindent a kirakatba, amitől csak még vonzóbb.

Elegáns, szolidan nőies öltözékeiben a maszkulin darabok és a testre simuló ruhák egyaránt szerepelnek, de mindegyiket letisztult vonalvezetés jellemzi. A smink, a frizura és a kiegészítők terén szintén az egyszerűség a döntő Uma Thurman számára. Szexi kisugárzása így is megkapja a megfelelő hangsúlyt, így felesleges is lenne rájátszania.

 

Kiemelt kép: Theo Wargo/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés