Reese Witherspoon a legtöbb színésznőnek csak a válláig ér, mégsem észrevétlen. A legfeltűnőbb rajta, hogy mindig mosolyog, egy fikarcnyit sem öregszik, az öltözéke pedig mindig harmóniában áll az alkatával. Bár 44 éves, farmerban és pulóverben simán kamaszlánynak néznénk!

hirdetés

Reese Witherspoon még tinikorában csöppent bele a filmezésbe, és bár nem volt alkalma rögtön megcsillantani tehetségét, azóta szép karriert futott be.

Noha a várva várt sikert a Doktor Szöszi főszerepének köszönhette, azt a filmet valószínűleg ő maga is szívesen elfelejtené. Igaz, ez a kis kitérő jó ugródeszka volt A nyughatatlan című alkotáshoz, ami az Oscar- és Golden Globe-díjat is meghozta számára. A háromgyermekes színésznő nemcsak a filmes alakításaival, hanem közvetlen stílusával is belopta magát a nézők szívébe.

Reese Witherspoon az egyszerű, de nőies ruhákat szereti

A színésznő egyébként a divatban is érdekelt, saját márkája, a Draper James jól tükrözi az általa kedvelt kényelmes, letisztult, mégis nőies stílust. A magassága mindössze 156 centiméter, de alacsony termete sohasem jelentett gondot számára sem az öltözködésben, sem abban, hogy szeresse a kamera. Jó pár magazin címlapján és divatanyagában szerepelt már, illetve a Lindex, az Avon, és az Elizabeth Arden reklámarcaként is remekelt.

Szépségtitkaira sokan kíváncsiak, hiszen Reese Witherspoon láthatóan egy percet sem öregszik. A lánya már húszéves, de gyakran a húgának nézik, hiszen olyan egyformák, mintha testvérek lennének. Azt ugyan nem tudjuk, hogyan állította meg az időt, de az öltözködési fortélyait bárki ellesheti.

A színésznő nem szereti a nagy flancot, stílusát az egyszerűség és praktikusság jellemzi, mégis elbűvölően nőies. Bárhol jelenik meg, sohasem szembetűnő a kis termete, pedig nem mindig visel magas sarkú cipőt.

Bár nem sokat trükközik, azért arra nagyon ügyel, hogy az általa viselt fazonok ne lógjanak rajta. Mindig kihangsúlyozza a derékvonalát, és kerüli a zavaró díszítéseket. Még a vörös szőnyegen is ragaszkodik a letisztult vonalvezetésű ruhákhoz, melyek mellőzik az extravagáns fazonbravúrokat, mégis különlegesek. Március 22-én ünnepelte 44. születésnapját, de jó pár évet letagadhatna, az biztos.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés