Cara Delevingne nővére, Poppy szintén modellkedik, ám általában kevesebb szó esik róla, mint vagány húgáról. Bár feltűnően csinos nő, általában tökéletes stílusérzéke kapcsán kerül a középpontba. A 35 éves manöken összeállításaiban jó arányban keverednek az elegáns és a modern divatelemek, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással.

hirdetés

Az angol Delevingne-lányok neve jó pár éve ismert a divat világában, amikor felbukkantak, egy szempillantás alatt meghódították a kifutót. Cara a lezser vagányságával lopta be magát a tervezők szívébe, Poppy pedig nőies eleganciájával keltett feltűnést.

Poppy karrierje 2008-ban kezdődött, amikor az egyik nagy modellügynökség dolgozója felfigyelt bájos vonásaira és tökéletes alakjára. A fiatal lány hamar meghódította a legnagyobb márkákat, olyan cégek kampányaiban szerepelt, mint a Burberry vagy az Alberta Ferretti.

Marc Jacobs is észrevette Poppy Delevingne különleges adottságait, aki akkoriban a Louis Vuitton művészeti vezetője volt. A manöken a francia luxusmárka egyik reklámarca lett, ez meghozta számára a világhírnevet. Rengeteg magazin címoldalán szerepelt, jelenleg a Chanel és a Jo Malone London márkanagykövete.

Poppy megjelenése mindig nagyon kifinomult

A 35 éves Poppy egyre ritkábban modellkedik, inkább a filmekre koncentrál. Több alkotásban is megcsillogtatta tehetségét. Bár ritkábban láthatjuk a kifutón, a divat iránti rajongása egy szikrányit sem csökkent. Mindig változatosan öltözködött, ám mostanra láthatóan megtalálta az egyedi stílusát, amelyben tökéletes összhangban keverednek egymással az elegáns és formabontó kreációk.

 

Poppy Delevingne vörös szőnyeges stílusa kifogástalan, általában kiváló érzékkel komponálja meg szereléseit. Szereti a nőies fazonmegoldásokat: a fodrok, masnik, és csipkés részletek gyakorta megjelennek az általa viselt ruhakölteményeken. Mindig nagyon elegáns, még a merészebb fazonokat is kellő bájjal és sikkel építi be az öltözékébe.

A gyönyörű manöken a hétköznapokban sem mellőzi az eleganciát, és mindig szem előtt tartja a nőiességet. Szereti a szoknyákat, a vagány nadrágkosztümöket, valamint a fodros blúzokat. Poppy roppant kifinomult ízléssel rendelkezik, amelyben tökéletes elegyet alkotnak a szolid és visszafogott,  illetve a modern, eklektikus, glamúros elemek. Bár kerüli a túldíszített megjelenést, nem veti meg a csillogó, feltűnő kiegészítőket, részleteket, amelyekkel szívesen megfűszerezi elegáns szettjeit.

Poppy stílusa sokkal visszafogottabb, mint a húgáé. Nem szereti a túlságosan bő, lezser elemeket, mindig odafigyel a finom eleganciára. A nőiességet tartja szem előtt, így könnyű inspirálódni a szereléseiből!

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: