A brit modelltestvérpár, Poppy és Cara Delevingne bizonyára jó indítást kapott a divat és az öltözködés terén, hiszen édesanyjuk a Selfridges dizájner-üzletlánc vezető személyi vásárlója, aki stílustanácsokkal is ellátja klienseit. Szőke hajuk és alkatuk miatt bárki azt gondolhatná, hogy hasonló karakter a két leányzó, de a kisugárzásuk és a megjelenésük is roppant eltérő.

Az idősebb nővér, Poppy a nőiesebb típus, aki általában kifinomultabban, választékosabban állítja össze a ruhatárát, ám hamvas kora ellenére Cara is jó érzékkel idomítja egyéniségéhez a trendeket, csak ő valamivel bohémebb lelkületű. Míg az előbbi hölgyemény a vörös rúzs, a változatos színhasználat és a csajos kiegészítők nagy barátja, az utóbbi inkább vagány bőrdzsekiben és tagbaszakadt bakancsban rohangál a szabadidejében.

Poppy modellkedett már többek között a Burberry-nek, a Mangónak és Alberta Ferrettinek, illetve hamarosan a Louis Vuitton 2012-13-as őszi-téli előzetes kollekciójának arcaként láthatjuk. Cara a brit Asos-nál kezdte modellpályafutását, végül 2011-ben lecsapott rá a Burberrydivatház, mely szinte az összes kampányával munkát biztosított a leányzónak, valamint a kifutójáról sem nélkülözte bájos megjelenését. Idén ismét felbukkan a Burberry tavaszi-nyári kampányfotóin.

  • Megosztás:
hirdetés