Az 51 éves Melania Trump mozgalmas éveket tudhat maga mögött. A korábbi first lady négy éven keresztül szinte a fotósok előtt élt, mivel rengeteg hivatalos eseményen kellett részt vennie. Melania mindig elképesztő szereléseket öltött magára, a divatszakemberek gyakran elismerő szavakkal méltatták stílusát.

hirdetés

Melania Trump nem volt annyira népszerű first lady, mint elődje, Michelle Obama, stílusát mégis sokan dicsérik. Modellként vált ismertté még évtizedekkel ezelőtt, majd Donald Trumppal kötött házasságának köszönhetően még nagyobb hírnévre tette szert. Már a kezdetektől fogva sokat szerepelt a nyilvánosság előtt, ám stílusát távolról sem lehetett kifinomultnak nevezni. Ezért férje politikai karrierje miatt neki is új ruhatárra volt szüksége. Manapság már csupa olyan darabban jelenik meg, amelyek visszafogottak és nőiesek.

Melania Trump gyakran alkalmazza a bevált stílustrükkjeit

Melania nagyszerű alakkal rendelkezik, ezért könnyű dolga van a ruhaválasztásnál. Magasságának köszönhetően a szoknyahossz miatt sem kell aggódnia. Megjelenése mindig alkalomhoz illő és elegáns. A first lady általában a nagy divatházak kreációit viseli, stílustrükkjeit mégis bárki könnyedén beépítheti a mindennapjaiba. Az eredmény garantáltan letisztult és nőies lesz.

Kedveli az egyszerű szabású ruhákat és alapdarabokat, amelyek időtállóvá teszik a megjelenést, és rendkívül sikkesnek számítanak. A legtöbb üzletben megtalálhatók ezek a ruhafazonok ezért érdemes nyitott szemmel járni, és lecsapni rájuk.

 

Melania ruhatárában főként elegáns egészruhák sorakoznak, melyekkel kihangsúlyozhatja karcsú derekát. Emellett szívesen visel kosztümöket, blézereket, elegáns blúzokat. A kevésbé formális eseményeken gyakran ölt magára nőies szabású zakót szoknyával kiegészítve.

Szereti a vidám árnyalatokat, gyakran kombinál feltűnő tónusokat. A kiegészítőkkel is bátran játszadozik, hatalmas cipőgyűjteményében minden nőies fazon megtalálható. A letisztult öltözékeit övvel, táskával, és tekintetrabló topánokkal szokta feldobni.

 

Kiemelt kép: NurPhoto / Getty Images.

Képgaléria nyitóképe: Ethan Miller/ Staff / Getty Images. 

Képgaléria képei: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés