Michelle Obama olyan, mint a spanyol királyné, szinte nemzeti divatikonná vált. Ám nemcsak First Lady-ként volt nagy hatással az emberek öltözködési stílusára, ez az ereje máig megmaradt. Bármit visel, azt hamar elkapkodják az üzletekből.

hirdetés

Michelle Obama igazi divatforradalmár

Közel tíz évig volt First Lady, és ez idő alatt szinte átformálta a divatszabályokat. Sokan hasonlították Jackie Kennedy-hez, ám gyakran rebesgették, hogy még nála is nagyobb stílusérzékkel rendelkezik. Kedvenc tervezői Peter Pilotto, Jason Wu, Isabel Toledo, Tom Ford és Ralph Lauren voltak. Mindig más-más stílust képviselt, a klasszikus elegancián kívül az 50-és 60-as évek divatját is beépítette a szettjeibe, egy csipet extravaganciával fűszerezve.

Gyakran viselt rövid ujjú vagy a vállakat szabadon hagyó ruhákat nyilvános eseményeken, ami óriási lépésnek számított, de mindig tudta, hogy tartsa meg az eleganciát. A brossok, hatalmas gyöngysorok és a deréköv is védjegyévé vált, úgy, mint az élénk és virágmintás ruhácskák viselése. Az biztos, hogy az egyébként ügyvéd végzettségű Michelle Obama igazi divatforradalmár, akinek a jelmondata, hogy „viseld azt, amiben jól érzed magad”.

Tény, hogy 56 évesen is irtó fiatalosan és stílusosan öltözködik, aminek hatását tovább fokozza energikus és mindig vidám kisugárzása.

 

Főkép: Getty Images/Jonathan Bachman.

Galéria: Getty Images/Paras Griffin, Gary Miller, Mike Marsland, NBC, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés