Egyre többször lehet hallani, hogy a stílus nincs mérethez kötve, és plusz kilókkal is lehet nőiesen öltözködni. Vannak olyan ruhadarabok, amik kifejezetten akkor mutatnak jól egy nőn, ha formás az alakja, ehhez a legjobb példát a plus size bloggerek nyújtják.

hirdetés

Sztárok szettjeit viselik a plus size bloggerek

Katie Sturino, ismert plus size blogger, zseniálisan kreálja újra a sztárok összeállításait, és formálja azokat a saját testalkatához. Megdöntve ezzel azt a  tényt, hogy plusz kilókkal nem lehet divatosan öltözködni. A mozgalomnak, amelyet elindított #supersizethelook a neve, amihez már sokan csatlakoztak az Instagramon, hogy feltöltsék a  saját újraalkotott megjelenésüket.

Most ezek közül kiválogattuk a legjobb fotókat, amelyek inspirációként szolgálhatnak minden nő számára, hiszen olyan összeállításokról van szó, amelyek mindenkinek előnyösek, függetlenül a kilók számától és a testalkattól.

Ez a derékban megkötött V-kivágással rendelkező ruha, mindkét testalkaton remekül mutat.

A pliszírozott szoknyák évek óta divatosak, emellett nőiesek is, mivel a derékra helyezik a hangsúlyt.

A crop-top is megfelelő ruhadarab lehet egy magas derekú nadrággal.

A flitteres vagy más feltűnő anyagból készült ruhákat is bátran lehet viselni fontosabb eseményeken.

Az örök klasszikus fekete-fehér összeállítással nem lehet hibázni.

A szoknya színe lehet bármilyen, egy fehér inggel jó párosítás lesz. Itt fontos a fazon, ez az A–vonal nagyon nőies, és mindenkinek szép alakot kölcsönöz.

Nyitókép: girlwithcurves.com

  • Megosztás:
hirdetés