David Hasselhoff lánya, Hayley már régóta reflektorfényben van, és ez nem csak híres édesapjának köszönhető. A 28 éves Hayley az elmúlt években szépen építgette a karrierjét, manapság pedig elég népszerű plus size modellnek számít.

hirdetés

Hayley karrierje fiatalon kezdődött, hiszen már gyerekként szerepelt a Baywatch-ban. Azóta több produkcióban is felbukkant, ám a színészettel időközben felhagyott, és inkább a modellkedés felé fordult.

David Hasselhoff lánya, Hayley irtó nőies

Sztárcsemeték esetén ez nem ritka, hiszen több fiatal híresség is megfordult az elmúlt években a kifutón, kampányokban. Vannak, akik egészen a világhírnévig repültek, elég csak Hayley Baldwinra vagy Lily-Rose Deppre gondolni. Az egykori színész lánya azonban mégis kitűnik a korábban felsorolt nevek közül, hiszen ő nem filigrán alkatának köszönhetően tett szert ismertségre.

Hayley inkább a plus size oldalt erősíti, ám az alkata mégis elképesztően nőies. Telt idomait lépten-nyomon igyekszik kihangsúlyozni, esze ágában sincs elrejteni kerekded domborulatait. Rendszeresen oszt meg magáról sokat mutató képeket, jól látszik, hogy cseppet sem szégyenlős.

Bár Hayley rendelkezik pár plusz kilóval, az ember figyelmét sokkal inkább a nőiessége és a csinos megjelenése ragadja meg. Profin variálja az egyes ruhadarabokat, így mindig az előnyös területeket sikerül hangsúlyoznia, miközben a problémás részekről eltereli a figyelmet.

Nemrég egy német plus size magazin címlapján pózolt, a képek pedig magukért beszélnek!

A modell rendszeresen edz, és igyekszik formában tartani a testét.

Hayley karrierjét nagyban segítette, hogy híres családból származik, ám határozott fellépésének, szexi kisugárzásának, és formás alakjának is sokat köszönhet. Hasselhoff lánya egészséges önbizalommal rendelkezik, aki valósággal inspirálja a nőket, hogy fogadják el önmagukat. Ő is volt bizonytalan, de ma már nem szégyenkezik olyan testi adottságok miatt, amiken nem tud változtatni, de tesz azért, ami alakítható, formálható.

 

Kiemelt kép: Astrid Stawiarz / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés