A fiatal Dorrie Jacobson szépségéért rajongtak a férfiak. Az egykori Playboy-nyuszi 80 felett is simán a második fiatalságát éli, és lépten-nyomon inspirálja a nőket.

hirdetés

Dorrie Jacobson karrierje Playboy-nyusziként indult, mivel egyike volt azon kiváltságos nőknek, akik a chicagói Playboy Clubban dolgozhattak. Hugh Hefner 1960-ban nyitotta meg a szeles városban az első szórakozóhelyet, és Dorrie is ebben az évben csatlakozott a tökéletes testű nők társaságához. Később a Polaroid márka egyik arca lett, gyakorta modellkedett, és sminkes munkákat vállalt.

Az egykori Playboy-nyuszi fiatalon is rajongott a divatért, és mindenért, ami a női küllemet szépítette. Csinos alkattal rendelkezett, így imádta a nőies kis ruhákat, amelyekkel formás sziluettjét ki tudta hangsúlyozni. A trendek iránti szenvedélye az elmúlt évtizedekben sem csitult, sőt!

Dorrie Jacobson 80 felett is bomba formában van

Dorrie pár évvel ezelőtt indította el a Senior Style Bible névre keresztelt blogját. Azóta már az Instagramon is jelen van, és rendszeresen közzéteszi csinos kis szettjeit.

A blogjával az idősebb korasztályt szeretné inspirálni, és eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa, a középkorú hölgyek mennyire érzékenyek a divatra.

Szerinte a kor nem jár együtt a régimódi megjelenéssel. Dorrie örül neki, hogy a fiatalok által uralt mindennapokban egyre több hangsúly helyeződik az időtlen szépségre. Ezt bizonyítják a hetven feletti modellek is.

Dorrie gyakran pózol ízléses fehérneműben, amellyel a nők önbizalmát szeretné növelni. Bár a bőre már nem feszes, mégis tökéletesen elégedett a külsejével, és másokat is az önelfogadásra biztat.

Az egykori Playboy-nyuszi még mindig kifogástalan vonalakkal rendelkezik, és képeiből szinte sugárzik a magabiztosság.

A legendás jelmezt is ismét magára öltötte, így ő lett a legidősebb Playboy-nyuszi.

A 86 éves blogger imádja a divatot, rendkívül fiatalosan öltözködik, és szívesen visel színpompás kreációkat.

 

Kiemelt kép: Dorrie Jacobson / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés