Az 52 éves Helena Christensen modellkarrierje új erőre kapott az utóbbi pár évben. Bár eleinte hobbiként kezelte a visszatérést, rövid időn belül olyan felkapottá vált, hogy csakhamar fel kellett hagynia tervével, miszerint csak a beugró szerepét ölti magára. Remek formában van, így nem csoda, hogy népszerű, ráadásul bátran mutatkozik fehérneműben, vagy fürdőruhában. Februári magazinfotóin nem vitte túlzásba a nekivetkőzést, de így is megvillantotta nőies alakját.

hirdetés

Vírushelyzet ide vagy oda, Helena Christensen tavaly sem unatkozott: két év után ismét végigsétált a kifutón, volt, hogy saját magáról készített dögös, fürdőruhás képeket, és több ízben szerepelt a Victoria’s Secret szexi kampányaiban.

Miközben a fél világ behúzta a kéziféket, ő elképesztő tempót diktál, hiszen fotósként is ténykedik a divat világában, ám egyre többször kerül a kamera másik oldalára, így valószínűleg igencsak sűrű a határidőnaplója.

A fáradtságnak azonban a legapróbb jele sem látszik rajta, hihetetlenül sugárzó, tele van életenergiával, és úgy, ahogy van, jó ránézni.

Ilyen egy elegáns nő: Helena Christensen fekete-fehér ruhákban pózolt

Az orosz Elle magazin februári számában szerepel az 52 éves modell, a lap 25. évfordulójának apropójából. A címlapon egy testre szabott, itt-ott kivágott, elegáns body-t visel az Agent Provocateur márkától, amit egy Alexandre Blanc-nadrággal és Cartier-ékszerekkel támogatott meg a stylist, Lilya Simonyan. Christensen roppant egyszerű, hátrasimított frizurát visel Eduardo Rezende fotóin, de a stílusát illetően abszolút nem támad hiányérzete az embernek.

A fekete-fehér ruhatárra mutat elegáns és nőies variációkat a kilencvenes években híressé vált szupermodell, melyekkel a Prada, a Louis Vuitton, és a Chanel tavaszi-nyári darabjait vonultatja fel. A borítón bemutatott öltözékével azt is bebizonyítja, hogy a kivágott body nem feltétlenül közönséges, persze sokat számít, hogy milyen szetthez társítja az ember.

A magazin jubilálása alkalmából bepillantást enged a fotózások háttérmunkáiba, ezért a divatanyag a werk képek stílusában készült.

 

Kiemelt kép: Bryan Bedder/Getty Images.

Képgaléria képei: Eduardo Rezende/Elle Russia.

  • Megosztás:
hirdetés