Ezek a divatos dzsekik elképesztően megbolondítják az unalmas őszi-téli szetteket, kellően melegek, mégsem rombolják le a nőies összképet. Nem csak sportos, lezser stílusban viselhetők, az utcai divatban éppúgy felkapottak. A szezon legnépszerűbb fazonjai közül válogattunk, mutatjuk, mit találtunk 20 ezer forint alatt.

hirdetés

Divatos dzsekik 20 ezer forint alatt

A kabátvásárlás nem csak egyetlen szezonra szól, a legtöbben akár éveken át kihasználják ugyanazt a kényelmes, meleg darabot. Éppen ezért alaposan meg kell gondolni, hogy milyen fazont választ az ember lánya. Különösen azért, mert egy praktikus dzseki bizony nem kétfilléres mulatság.

Az idei őszi-téli szezon igencsak bőkezű a sikkes repertoárt illetően, lezser, valamint elegáns, nőies darabok éppúgy megjelennek a felhozatalban. A legtöbb dzseki egyébként szabadon kombinálható, bármilyen szett részeként megállja a helyét, köszönhetően az aktuális trendeknek. Manapság elképesztően sikkes hatást kelt, ha a sportos keveredik a kifinomulttal, vagy épp a lezser, túlméretezett cuccok társulnak nőies, elegáns holmikkal.

Átnéztük az üzletek kínálatát, igyekeztünk különböző szabású, egészen eltérő dzsekiket kiválogatni, amelyek nem kerülnek többe húszezer forintnál.

 

Idén az egyik legdivatosabb választás abszolút a kockás ingdzseki. Ezek a darabok alapvetően inkább lezsernek hatnak, hiszen a legtöbb oversize verzióban kapható, ennek ellenére szuperül mutatnak elegáns, nőies szettek részeként. Jóformán bármilyen színben beszerezheted az efféle kreációkat, a lehetőségek tárháza rendkívül széles körű, így a választott kabát abszolút a saját, egyedi ízlésedet képviseli majd.

A pilótadzseki szintén népszerű, roppant trendi fazon manapság, a retró divathullámnak köszönhetően sokan választják a jelentős divatmúlttal rendelkező darabot. A prémes, szőrmés verziók tarolnak csak igazán az őszi-téli időszakban, hiszen ezek kellően meleg, mégis vagány, de adott esetben nőies összképet eredményeznek.

A szőrmekabátok és a szimpla pufidzsekik szintén a toplista élén helyezkednek el. A műszőrme roppant kényelmes viselet, elképesztően meleg, mégis elegáns és kifinomult stílust tükröz. A pufi, akár bőrhatású, akár fényes kabátok inkább sportos, lezser szettekben állják meg a helyüket, azonban még egy csinos szoknya mellett sem mutatnak rosszul.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés