Bár a divatbemutatókon és fotózásokon mindig különleges, sikkes holmikban jelennek meg, a modellek hétköznapi stílusa sokkal letisztultabb és kifinomultabb, mint amit a kifutón megszokhattunk tőlük. Igaz, naponta találkoznak egyedi, extravagáns és szuper elegáns ruhákkal, ám a mindennapokban ők is inkább a kényelmes, sokoldalú alapdarabokat részesítik előnyben. Persze a könnyed szerelésekből is kihozzák a maximumot, de olykor csupán apróságokkal érik el a lenyűgöző összképet.

hirdetés

A modellek afféle bennfentesként mozognak a divat csillogó világában, munkájuknak köszönhetően gyakran olyan ruhákat húzhatnak magukra, amelyekről sok nő csak álmodozik, így érthető, ha olyan általános kép alakult ki róluk, hogy az utcán is kizárólag high fashion holmikban, tetőtől talpig puccba vágva rohangálnak.

Ám a szimpla hétköznapokon, amikor nem kell épp egy különleges eseményen megjelenniük, ők is szeretnek lelazulni, ilyenkor cseppet sem esnek túlzásba a cicomával. Ennek ellenére érdemes néhány stílustippet ellesni tőlük, hiszen apróságokkal érik el, hogy a laza szerelés ellenére is nőies és sikkes hatást keltsen az összkép.

 

A modellek hétköznapi stílusa egyszerű és letisztult

Manapság már cseppet sem számít cikinek, ha valaki melegítőben szalad le a boltba, de néhányan a pizsamahatású szetteket is simán bevetik a hétköznapok során. Az utcai divat gyakorlatilag bármit befogad, a lehető legszimplább összeállítások éppen annyira nőiesek és sikkesek lehetnek, mint a különleges darabokból összeboronált outfitek.

Az egyszerű stílus és megjelenés nem jelenti azt, hogy kapásból unalmas és lezser lesz a szett. A modellek alapdarabokat kombinálnak a szimpla hétköznapokon, ám apróságokkal igyekeznek megbolondítani az összképet, így mindig nőies és lenyűgöző a végeredmény.

Palvin Barbi köztudottan a könnyed, szimpla holmikat kedveli, mégis rendszerint sikkes és divatos outfitben kapják lencsevégre. Az egyszerűség és természetesség méltán híres képviselője még Cindy Crawford is. A modell nem csupán smink nélküli fotóival nyűgözi le a divatrajongókat, csinos, alapdarabokból álló szettjei szintén hatalmas népszerűségnek örvendenek. Imádja a lábujjas papucsot, s noha ez a darab igencsak megosztónak számít, rajta még ez a slampos lábbeli is nőiesen mutat.

A maxiruhákkal nem lehet mellényúlni. A tipikusan egyszerű, de nagyszerű kategóriába sorolhatók ezek a nőies fazonok. Naomi Campbell és Claudia Schiffer szintén gyakran választanak maxi darabokat. Hatalmas kedvenc még a modellvilágban az egyszerű farmer, amit rendszerint egy könnyed kis magassarkúval bolondítanak meg.

Kiemelt kép: Melodie Jeng/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés