Ő az egyik legnépszerűbb molett modell, aki az öltözködésével is sok nőt inspirál, hiszen Paloma Elsesser stílusa vagány, trendi, merész elemeken alapszik, ugyanakkor gyakran megcsillantja a nőies elegancia izgalmas oldalát.

hirdetés

Paloma Elsesser modellkarrierje a szerencsés véletlenek összejátszásával indult, nem járt castingokra, és nem volt portfóliója sem, amit az ügynökségek szeme előtt lobogtathatna. A híres brit sminkes, Pat McGrath fedezte fel őt az Instagramon, akit azonnal megfogott karizmatikus személyisége, karakteres kisugárzása, dögös és nőies megjelenése.

Afroamerikai, chilei és svájci felmenőkkel is rendelkezik, ám magával ragadó szépsége nem csupán a gének csodálatos összjátékának köszönhető, Paloma Elsesser körül szinte szikráznak a nőies energiák, vonzerejét pedig csak még inkább fokozza a sokoldalú öltözködési stílusa. A molett modell körül vibrál a levegő, általában dögös divatfotók készülnek róla, de a kifutón és a vörös szőnyegen éppúgy elkápráztatja megjelenésével a közönséget.

Paloma Elsesser stílusa nagyon izgalmas: trendi és vagány, mégis roppant nőies

Korábban pszichológiát és irodalmat tanult, majd egy csapásra az egyik legnépszerűbb modellé avanzsált. Nem apró lépésekben, hanem hirtelen zúdult rá a siker, de úgy tűnik, Paloma lazán megugorja az akadályokat, amelyek nem ritkák a modellszakmában. A Fenty Beauty és a Victoria’s Secret modelljeként vált igazán híressé, de nem rekedt meg a fehérneműreklámok világában. A Vogue is felfigyelt rá 2018-ban, azóta rendszeresen jelenik meg magazinok borítóin és hasábjain.

 

Paloma Elsesser titka, hogy nőies kisugárzásán túl van benne egy csipetnyi pimasz vagányság, amitől az egész lénye és a stílusa egyaránt izgalmasabbá válik.

A molett modell roppant változatosan öltözködik, a laza terepszínű nadrágot éppolyan magabiztossággal tudja viselni, mint egy alakhangsúlyos elegáns ruhát. Ruhatárában a dögös fazonok ugyanúgy megtalálhatók, mint a trendi, lezser divatdarabok. Nem zárkózik el az aktuális stílusirányzatoktól, ám különleges, egyedi módon alakítja a megjelenését. Olykor vad, élénk színekben, máskor pedig letisztult öltözékekben mutatkozik.

A klasszikus elegancia alapjait zseniális módon fűszerezi meg extra részletekkel, de az egyszerű, visszafogott sikk sem hat unalmasnak az ő értelmezésében. Bár előfordul, hogy merész dekoltázsokkal, dögös szabásvonalakkal hangsúlyozza alakját, a visszafogott nőiesség sem áll távol tőle, kifinomult érzékkel válogat a szofisztikált sikk kelléktárából.

Paloma Elsesser stílusa éppúgy sokakat inspirál, mint Ashley Grahamé, és jóformán mindenki egyetért azzal, hogy jelenléte a divatban formáló, motiváló erővel bír.

Kiemelt képek: Bryan Bedder/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés