Oprah Winfrey az egyik legismertebb televíziós személyiség. Műsoraival nézők millióit ültette le a képernyők elé évtizedeken keresztül. A 67 éves műsorvezető mindig is nagy népszerűségnek örvendett, ezért nem csoda, hogy fotósok hada lesi a lépteit. Öltözékére, megjelenésére mindig nagyon odafigyel, a trükkös fazonokkal remekül hangsúlyozza kerekded, teltkarcsú idomait.

hirdetés

Oprah Winfrey neve mindenkinek ismerős lehet, hiszen a műsorvezető kanapéján számtalan híres ember fordult meg az elmúlt évtizedekben. Beszélgetett Elizabeth Taylorral, Michael Jacksonnal, tavaly pedig Meghan hercegné és Harry herceg is interjút adott neki. A nevével fémjelzett show-műsor huszonöt évadon keresztül futott, és 47 alkalommal nyert Emmy-díjat.

A műsorvezető emellett könyvet írt, és rendszeresen állást foglal bizonyos társadalmi kérdésekben. Szerepelt filmekben is, illetve sokszor feltűnt show-műsorokban, sorozatokban. Oprah Wifrey valóságos jelenségnek számít: sokszor tart előadást, és a vörös szőnyeges eseményekről sem hiányozhat.

Oprah Winfrey a karcsúsító fazonok nagymestere

Oprahról sok felvétel készül, ezért számtalanszor cikkeznek a divatlapok a megjelenéséről. A műsorvezető nagyszerű stílussal rendelkezik, ám mégis inkább a konzervatív irányvonalat követi. Szereti a feltűnő darabokat, ám ezekkel sosem esik túlzásba. Az aktuális trendek gyakorta megjelennek a szereléseiben, de ez inkább alkalomtól függő. Ha formális eseményre hivatalos, akkor inkább a klasszikus, letisztult eleganciát választja.

Sokszor visel térd alá érő ruhát, ez a szabás magassarkúval kombinálva kifejezetten előnyös számára. Szereti a hosszabb szoknyákat, melyeket legtöbbször könnyű felsőrésszel vagy kötött pulóverrel variál. Nadrágot ritkábban visel, ha mégis, akkor legtöbbször overallt választ.

Színek tekintetében igazán változatos a paletta, kedveli a sötét tónusokat, gyakran visel kéket és fehéret. Emellett a naturális, földszínek dominálnak az öltözékeiben, melyek nagyszerűen illeszkednek a frizurájához, bőrszínéhez.

 

Oprah egyik állandó kiegészítője a szemüvege, ami nem csak a látását segíti. A műsorvezető többféle fazonban, színben készíttetett magának dioptriás szemüveget, így a keret mindig illeszkedhet az aktuális szerelése stílusához, árnyalatához. Ékszereket nem túl gyakran visel, ha mégis, akkor visszafogott fülbevalót választ.

A megfelelő fazonokkal nagyszerűen karcsúsítja alakját. A hosszú, A vonalú szoknyák nyújtják a lábait, a derékra helyezett övek pedig optikailag úgyszintén lefaragnak pár centit a sziluettből. Oprah sosem visel zsákszerű ruhákat, melyek elrejtenék vonalait, és szélesebbnek mutatnák a felsőtestét. Dús keblekkel rendelkezik, így különösen fontos számára, hogy a szabásvonalak megfelelően tagolják a testvonalát. Legtöbbször V kivágású ruhát visel, ami nyújtja a felsőtestét.

Oprah öltözködési trükkjei igazán egyszerűek, ezért könnyen alkalmazhatók. Büszke a kerekded idomaira, ezért nem rejti el őket teljes testet takaró leplekbe, ám megmarad a szolid eleganciánál. Arra mindig ügyel, hogy hangsúlyt kapjon a deréktájéka, és soha nem visel túlságosan mély kivágású darabokat. Nagyszerűen kombinálja a nőies fazonokat, valamint az alapvetően letisztult, de feltűnő színeket felvonultató stílusokat, miközben végig hű marad önmagához.

 

Kiemelt kép: John Phillips / Getty Images. 

  • Megosztás: