Az alkatunkat nem utálni, hanem ismerni kell, és akkor jó eséllyel tudunk olyan optikai trükkökhöz folyamodni, melyek finomítják a vonalainkat. Az alábbi öltözködési tanácsok jól jöhetnek!

Heather az érett nők számára vezet vlogot, de örök érvényű karcsúsító tippjeit a húszas-harmincas nők is megfogadhatják. Akár Xl-es, akár L-es méretű testalkatról van szó, néhány apró részletre odafigyelve könnyen elrejthető a pocak, a vaskos, lógó felkar, illetve a derék- és csípőtájékon megülő úszógumi.

Az alábbi trükkök egyszerűen alkalmazhatóak a mindennapokban, csupán a fazonok kombinálására kell hangsúlyt helyezni. Heather az érett nők gyakori öltözködési hibáira is rámutat, és szemlélteti, mennyire elavultak a régen berögzült sémák.

Például a fekete, lenge felső bő szárú nadrággal összeboronálva inkább öregíti és szélesíti viselőjét, semmint karcsúsítaná, ahogy azt sokan elvárják ettől a szettől. Igaz, nem a legmodernebb ruhákat vonultatja fel videójában az exmodell, de, ha a fazonokra koncentrálsz, megtalálod a mai kínálatban is az alkatodhoz illő darabokat.

  • Megosztás:
hirdetés