Szinte egy pillanat alatt meghódította a világot a Netflix sikerszériája, a Nyerd meg az életed. A koreai sorozat szereplői hatalmas népszerűségnek örvendenek, az alkotás sikere a 27 éves Hoyeon Jung modellkarrierjét is fellendítette.

hirdetés

Tavaly debütált a Netflixen a Nyerd meg az életed, ami hetekig vezette a streamingóriás sikerlistáját. A fordulatos dráma hamarosan második évadot kap, így egy darabig még biztosan izgulhatunk majd a képernyő előtt. A színészek karrierjét is fellendítette a produkció, az Il-namot alakító O Jongszu az alakításáért Golden Globe-díjat is kapott.

Nem csak a szakmai elismerések halmozzák el a színészeket, Hoyeon Jung modellkarrierjének szintén hatalmas löketet adott a sikerszéria. A 27 éves színésznő nem most kezdte a modellkedést, 2010 óta rendszeresen tűnik fel divatbemutatókon, és a nagy márkák kampányaiban is gyakran látható.

Hoyeon modellkarrierje az évek során igazán érdekesen alakult. Sok márkának dolgozott, ám sosem érte el a vágyott sikereket a szakmában. Ekkor fordult a színészet felé, mivel úgy gondolta, hogy már nem sokáig fog manökenként dolgozni. Magánórákra járt, és képzéseken vett részt, majd tavaly megkapta Sae-byeok szerepét a Nyerd meg az életedben. Ez a lépés egy szempillantás alatt fellendítette a modellkarrierjét.

Ő a Louis Vuitton egyik márkanagykövete, a Chanel új bőrápolási termékcsaládjának a reklámarca. Emellett februárban az amerikai Vogue címlapján szerepelhetett.

Hoyeon Jung gyönyörű a Vogue legújabb fotóin: a Nyerd meg az életed meghozta számára a sikert

Ez az első alkalom, hogy egy koreai modell egyedül szerepel a legendás divatmagazin címlapján. Hoyeont igazán különleges környezetben fotózták, a díszes ruha és az ezüstös körítés meseszerűvé teszi a címlapot. A tónusok, színek játékától úgy tűnik, mintha egy üstökös lenne.

Igazi divatfotók készültek a manökenről, fotózták havas környezetben és a csillagok között, ahogy éppen száguld, akárcsak egy üstökös.

A virágok és a lenyűgöző ruhaköltemények sem hiányozhattak a körítésből. Hoyeon a Louis Vuitton, a Vera Wang, a Stella McCartney, és az Alexander McQueen kreációit viseli. Minden ruhaköltemény nagyszerűen harmonizál a megálmodott díszlettel, a gyönyörű modell pedig valódi kaméleon, aki pillanatok alatt át tud alakulni bájos kislányból galaktikus utazóvá vagy felfedezővé.

Bármilyen szerep jól áll neki, többek között ennek köszönheti, hogy az utóbbi hónapokban a divatmagazinok és a tervezők egyik kedvencévé vált.

Hoyeon sosem gondolta volna, hogy a Nyerd meg az életed ekkora siker lesz. Szinte egy éjszaka alatt változott meg az egész élete, és vált az egyik legnépszerűbb koreai színésznővé és modellé. Az biztos, hogy még sokat hallunk róla, bájos arcával pedig számos divatanyagban találkozunk.

 

Kiemelt kép: Vivien Killilea / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés