Elképesztően dögös címlapfotó készült a 44 éves énekesnőről, Nelly Furtado hatalmas lendülettel tért vissza. Habár hosszú évekre eltűnt, úgy tűnik, hogy népszerűsége ismét meredeken ível felfelé.

hirdetés

Ha elindul egy kétezres évek ihletésű zenelista, garantáltan lesz benne jó néhány Nelly Furtado-dal, amit mindenki kívülről fúj. Az énekesnő elképesztően népszerű volt akkoriban, tucatjával gyártotta a slágereket és minden buliban vagy utazás alkalmával felcsendültek a dalai. A hatalmas siker terhét nehezen viselte, ezért hosszú időre visszavonult a koncertezéstől, a rivaldafényből, magazinok címlapján sem igen tűnt fel. Most, 44 évesen azonban hatalmas energiával, magabiztossággal és lendülettel tért vissza a szakmába, ráadásul nem csupán énekhangjával bűvöli el a rajongókat, hanem magazinfotókon, modellszerepben is feltűnik.

Nelly Furtado ismét a rivaldafényben: dögös címlapfotó készült róla

A sztárok élete nem könnyű, még ha első blikkre, külső szemlélőként nem is tűnik olyan elviselhetetlennek a luxuséletvitel. Az aranyba csomagolt hétköznapok számtalan nehézséggel, kihívással állítják szembe a hírességeket, sokan pedig nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött sikerrel. Nelly Furtado karrierje egyáltalán nem volt problémamentes, az énekesnő igencsak sokat tett azért, hogy az egész világ megismerje a nevét.

2006-os albuma, a Loose akkora sikernek bizonyult, hogy a legtöbbet eladott albumává vált, a dalokat pedig mind a mai napig kívülről tudják a rajongók. Az óriási siker és a folyamatos koncertezés azonban egy idő után elképesztően megterhelővé tud válni, amit az énekesnő éppúgy megtapasztalt. Néhány évig nem igazán hallottunk róla, a magazinok címlapjáról és a színpadról egyaránt eltűnt. Idén azonban óriási lendülettel és ütős fotósorozatokkal tért vissza, a rajongók legnagyobb örömére.

Habár az évek csak úgy rohannak, Nelly Furtado megjelenése nem feltétlenül az idő múlásáról árulkodik. Az énekesnő fantasztikus formában van, a zenélés mellett úgy tűnik, hogy modellként szintén lazán helyt tud állni. A Fashion magazin csodás divatfotókat készített róla. A most 44 éves Furtado még a testhez simuló bőrruhát is simán bevállalta, egyáltalán nem fél megmutatni nőies formáit. Amikor egy híresség hosszabb időre eltűnik a nyilvánosság elől, sokan csillaghullásként hivatkoznak a visszavonulásra. Az énekesnő esetében láthatóan ez egyáltalán nem mondható el, a kétezres évek ikonja csodásabban ragyog, mint valaha!

A magazinban a szezon legütősebb trendjeit mutatja meg. Olyan kortalan klasszikusokat visel, amelyek tökéletesen passzolnak nőies alakjához és előnyösen emelik ki vonalait. A kreatív csapat letisztult, egyszerű koncepciójának köszönhetően határozottan az énekesnő van fókuszban. A kisugárzása pedig remek harmóniát alkot a csinos, dögös, mégis kellőképpen visszafogott ruhadarabokkal. Úgy tűnik, az évek során sokat finomodott a stílusa, a merész és a kifinomult stílus keveredése kifejezetten passzol Nelly Furtado személyiségéhez. Kissé titokzatos, mégis magabiztos és határozott.

Nem ez az első címlapfotója az elmúlt időszakban, az énekesnő hat év után igencsak belehúzott, jóformán nagyobb lendülettel gyártja a stílusos magazinborítókat, mint az új dalokat. Hat éve nem állt már kamerák előtt, hat éven át nem készültek róla profi fotósorozatok, most azonban igyekszik megmutatni, hogy az évek múlása nemhogy elvett volna nőiességéből, most érzi csak igazán, hogy meg kell mutatnia magát. Nos, ezt nevezzük mi stílusos visszatérésnek!

A hatalmas népszerűség egyáltalán nem véletlen, Furtado új dallal jelentkezett a nyár folyamán, a rajongók legnagyobb örömére. Nem csupán a címlapok bizonyítják az énekesnő ismételt ragyogását, a márkák éppúgy kapva kapnak az alkalmon, hogy vele dolgozhassanak. Talán még nem kezd modellkarrierbe, azonban a Skims kampányában pontosan úgy pózolt a kamerák előtt, mint egy profi manöken.

Nelly Furtado nem takargatja nőies formáit,  akár fehérneműben is megmutatja alakját, és ezzel másokat is arra ösztönöz, hogy érezzék jól magukat a bőrükben. Mindig természetes szépségként tartották számon, aki különleges vonásaival és fantasztikus alakjával minden alkalommal elbűvölte a közönséget. Nagyon boldogan fogadta a márka felkérését, úgy érezte, ennél nem is lehetne tökéletesebb alkalom egy hasonló fotózásra.

Kiemelt kép: Peter White/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés