A nagy mellek roppant nőiesek, de előnytelen ruhaválasztás esetén szélesebbnek, tömbszerűnek mutathatják a felsőtestet. Azonban van pár trükk, amivel könnyedén elkerülhető ez az illúzió. Olykor nehéz megtalálni az arany középutat az ízlésesen szexi és a közönséges dekoltázs között, de nem lehetetlen. Ezek a dús keblű hírességek nagyon találékonyan trükköznek a ruhákkal, érdemes ellesni tőlük pár tippet!

hirdetés

 

Ezek a karcsúsító trükkök válnak be nagy mellek esetén

Nagy mellek esetén különösen oda kell figyelni a felsőtest karcsúsítására. Ebben a dekoltázs szabása is segíthet optikailag, persze a sejtelmesség határain belül. Sok dús keblű nő nem szereti, ha elsőként mindenki a hangsúlyos idomait veszi észre, ezért igyekeznek az öltözékükkel egyensúlyba hozni az arányaikat. Hogy a nőies alak is figyelmet kapjon, a derékvonalra érdemes koncentrálni, különféle karcsúsító trükkökkel szépen, arányosan formálható az alak. Ezek a hírességek remek példákat mutatnak erre!

Salma Hayek a V kivágásra és a félvállas ruhákra esküszik

Salma Hayek nagyon ért a ruhaválasztáshoz, legtöbbször elképesztően szexi és nőies kreációkban jelenik meg a vörös szőnyegen. Az 55 éves színésznőnek nem csupán arra kell figyelnie, hogy dekoltázsa kellően kifinomult és visszafogott maradjon, a mindössze 157 centiméteres magassága is fejtörést okozhat a megfelelő darab megtalálásában.

A magasabb nyakú fazonok neki nem különösebben állnak jól, a V kivágással azonban előszeretettel trükközik. Ezek nem csupán a felsőtestet nyújtják, a termet is magasabbnak tűnhet általuk. Kifejezetten esztétikus dekoltázst eredményeznek az efféle szabások, miközben a derék tájékára terelik a figyelmet. Salma Hayek ezt tovább erősíti a derékban karcsúsított fazonokkal, így emeli ki csodálatos alakját.

 

A karcsú derékvonal kiemelése valóban nehezebb feladat akkor, ha az illető dús keblekkel rendelkezik, ám Salma Hayek más tuti trükköt is rendszeresen alkalmaz a nőies megjelenéshez. A félvállas ruhák vonalvezetésüknek köszönhetően nyújtják a felsőtestet, valamint a derék területére terelik a figyelmet, így a formás alak tökéletesen kirajzolódik. Azok a ruhák, amelyeknek a felső része aszimmetrikus, nagyon előnyösek lehetnek a melltájékon telt idomokkal rendelkező nők számára. A színésznőn a lágy esésű szoknyarésztől válik különösen kifinomulttá a teljes szett.

 

Kelly Brook a szabással játszik, és imádja a válltömést

Kelly Brook alakja kimondottan nőies, a 42 éves modell pedig nagyon ügyesen játszik a fazonokkal. Az általa viselt kreációk kiemelik vonzó vonalait. A V kivágású darabokat ő is kifejezetten kedveli, de másképp is trükközik a szabásokkal. A szélesebb ujjak optikailag vékonyabbnak mutathatják a törzset, így a felsőtest karcsúbbnak hathat. Ennél a ruhánál az átlapolt felső rész is különösen előnyös, valamint a deréktájon ráncolt anyag szintén hozzátesz a tökéletes összképhez.

 

A modell még egy szuper megoldást mutatott az egyik legcsodálatosabb kreációjával, amit a vörös szőnyegen viselt. A válltöméses ruhák jelentősen karcsúsítják a test felső tájékát, hiszen optikailag szélesebbnek mutatják a váll területét. Ezáltal optikailag kisebbnek tűnnek a nagy mellek, és a derékív karcsúbbnak mutatkozik. Kelly Brook az aszimmetrikus szabással is játszott, ami mind a ruha derekánál, mind a szoknyarészében megjelenik. A deréktájékon húzott varrás, valamint a féloldalon felsliccelt anyag kombinációja jelentősen nyújtja és karcsúsítja az alakot.

 

Christina Hendricks szereti a visszafogott kreációkat

Christina Hendricks egy igazi díva, vörös hajával és fehér tónusú bőrével csak úgy tündököl a kamerák előtt. Telt kebleiről gyakran igyekszik elterelni a hangsúlyt ruhaválasztásaival, legtöbbször arra törekszik, hogy visszafogott, stílusos és kifinomult maradjon. A 46 éves színésznő nagyon ízlésesen válogat a kreációk közül. A 2018-as Golden Globe-gálán egy ejtett vállú ruhával terelte a figyelmet a váll területére, miközben a derékban húzott darab kiemelte nőies formáit. A szélesedő szoknyarész különlegessé tette a megjelenését, s még inkább a karcsú derekára helyezte a hangsúlyt.

 

Kim Kardashian trükkje a mindennapokban is könnyedén alkalmazható

Kim Kardashian nőies alakját rendszerint testéhez simuló ruhákkal mutatja meg a kamerák előtt, és imádja kiemelni karcsú derekát. Nem áll tőle messze a sokat mutató darabok viselése sem, kifejezetten szereti a has területén kivágott kreációkat. Ezek a ruhák garantáltan a deréktájékra vonzzák a tekintetet, miközben a nagy mellek is megkapják a hangsúlyt, csak diszkrétebben.

 

Katy Perry is az aszimmetria híve

Katy Perry gyakran lép fel extravagáns szerelésekben a színpadra, de a vörös szőnyegen rendszerint a nőies oldalát is megcsillantja azzal, hogy kifejezetten elegáns ruhákat választ. Az átlapolt, aszimmetrikus ruhadarabok hihetetlenül nyújtják az alakot. A féloldalon gombolt ruha különösen előnyös lehet a telt keblű nők számára, pláne akkor, ha a gombok pont a derék területére lettek felvarrva.

 

Kiemelt kép: Lia Toby/Getty Images.

Cikk képei: Karwai Tang/WireImage/Samir Hussein/WireImage/Gregg DeGuire/WireImage/David M. Benett/Dave Benett/Kate Green/Kevork Djansezian/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images/Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images/Dimitrios Kambouris/Steve Granitz/WireImage/Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés