Kim Kardashiant és testvéreit manapság csak Kardashian-klánként szokták emlegetni, hiszen a népes család szinte mindegyik tagja ismertté vált már valamilyen formában, illetve jelen van a divat és a média világában. Több mint tíz éve töltik be szerepüket a popkultúrában, és évről-évre egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Nekik hála, van pár bizarr trend, amely megvetette a lábát az elmúlt években. Az biztos, hogy a Kardashian-lányok nélkül nehezen terjedtek volna el.

hirdetés

A Kardashian-lányokat akkor ismerte meg a világ, amikor a nevüket viselő valóságshow elindult, a széria egy darabig hazánkban is nagy sikerrel futott. Az azóta eltelt 13 év alatt pedig a lányok valóságos branddé nőtték ki magukat. Hatalmas követőtáborral rendelkeznek az Instagramon, ahol rendszerint közvetítik az életük legizgalmasabb mozzanatait. Emellett a divat világában is alaposan megvetették a lábukat: modelltevékenységeikkel, saját márkáikkal szinte teljesen átszövik a trendek hálóját, népszerű influenszerként pedig óriási befolyással bírnak a közösségi médiában.

A Kardashian-lányok merész stílusa

Az évek alatt divatkövetőkből afféle trendteremtőkké váltak, napi téma például, hogy éppen mit visel Kendall Jenner. Minden fontos bemutatón jelen vannak, ahogyan a gálákat sem tartják meg nélkülük, és többek között szoros barátságot ápolnak a Balmain tervezőjével. Így értelemszerűen nagy hatásuk van az aktuális irányzatokra, ám sajátos ízlésviláguk miatt, ez gyakran nem feltétlenül hoz pozitív végeredményt.

Ha az ember lánya megnézi a Kardashian-lányok stílusát, meglehetősen eklektikus kép tárul a szeme elé. Olykor persze, hétköznapi viseletre alkalmas ruhadarabokban is megjelennek, de legtöbbször érződik, hogy csak a figyelemfelkeltés a céljuk. A külsejük és az öltözködésük is jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt 13 év alatt, és időről időre egészen megdöbbentő kreációkat hoznak divatba.

Nem riadnak meg a merészebb viseletektől, sőt, kifejezetten szeretik meghökkenteni az embereket, ezért sokszor szándékosan kihívó a megjelenésük. Azokat a trendeket gyűjtöttük össze, amelyeknek a felbukkanását kizárólag hozzájuk köthetjük.

 

Kiemelt kép: Todd Williamson/E! Entertainment / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Toby Canham / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés