Manapság a Mugler az egyik legszexibb divatmárka. A divatház sorra rukkol elő az izgalmas, formabontó kreációkkal, így nincs olyan vörös szőnyeges esemény, ahol ne bukkanna fel valamelyik darab az aktuális repertoárból. Most pedig a Jimmy Choo-val közösen alkottak egy igazán különleges kapszulakollekciót, melyben új értelmezést kapott a zoknicsizma.

hirdetés

Thierry Mugler neve a kilencvenes években egyet jelentett a korlátlan kreativitással és a szexiséggel. Elképesztő szerelésekben küldte kifutóra a modelleket, akik alkalmanként eléggé kevés ruhát viseltek. A nők rajongtak a különleges fazonmegoldásokért, mivel a darabokat valamivel mindig egyedülállóvá tudta tenni.

A Mugler éveken keresztül pihent, majd Casey Cadwallader élesztette fel Thierry legendás fazonmegoldásait. Ismét előkerültek a pántok, felvágott szoknyák és a váratlan helyeken felbukkanó kivágások. A luxusmárka pillanatokon belül visszakerült a jól megérdemelt helyére a divatvilágban, azóta pedig olyan hírességek viselik a kreációkat, mint Kim Kardashian vagy Megan Fox.

A márka most még tovább fokozza a hírverést, mivel a Jimmy Choo márkával közösen dobtak piacra egy kapszulakollekciót.

Csúcsra pörgeti a nőiességet a két divatmárka: zoknicsizma, ahogyan még sosem láttuk

Mindkét márka a nőiességre, szexiségre, magabiztosságra fókuszál. A Mugler falatnyi, sokszor átlátszó ruhákat gyárt, a Jimmy Choo pedig egyre különlegesebb cipőkkel rukkol elő, melyek már bőven meghaladják a klasszikusokat. Bár a letisztult vonalvezetésű darabok is megtalálhatók a kínálatban, főként a díszített, csillogó, egyedi anyagból készült lábbelik vannak túlsúlyban.

A Muglerrel készült új kollekcióban ez szintén megfigyelhető. Izgalmas fazonmegoldások, átlátszó anyagok és újragondolt vonalvezetések jellemzik a repertoárt.

A kollaboráció a tervezők szerint kifejezi azt az erőt, magabiztosságot, nőiességet, ami a két márkát a kezdetektől fogva mozgatta. A fazonokkal is ezt szeretnék érzékeltetni, hiszen a zoknicsizma átlátszó, sejtelmes formában tér vissza. Hosszú és rövid változat egyaránt készült belőle.

Színek tekintetében a fekete az uralkodó, természetesen a csillogó részletek, átlátszó felületek sem hiányozhatnak. Az utóbbi időben a Jimmy Choo kínálatában egyre többször tűnnek fel a neonszínek, most ez vibráló sárga formájában jelenik meg.

A cipőkhöz a Mugler jól ismert, kivágott, áttetsző, sokszor kicsit merész darabjait párosították. A modellek sem szégyenlősködtek, ezzel szintén szeretnének ráerősíteni a márkákról alkotott véleményre, és kifejezni, hogy a Muglert és Jimmy Choo-t viselő nők mennyire szabadok, merészek és magabiztosak.

Ez a különleges kollaboráció amellett, hogy szemet gyönyörködtető, nagyszerűen kifejezi a luxusmárkák hitvallását. Harley Weir divatfotós készítette el a kicsit futurisztikus hatású felvételeket, melyek túlfűtöttek, mégis roppant ízlésesek, modernek.

 

Kiemelt kép: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés