A 35 éves Megan Fox mindig is szerette hangsúlyozni nőies idomait, de az utóbbi években egyre merészebb lett az öltözködés terén. Szinte nincs olyan alkalom, hogy ne hívná fel a figyelmet magára egy sokat mutató dekoltázzsal, vagy testre feszülő, extrém szabással. Nem tudjuk, minek tudható be a vad stílusváltás, de tény, hogy a színésznő nem sokat bíz a képzeletre.

hirdetés

Megan Fox már kislánykorában is a nagy felfedezésére készült. Még gyerekkorában elkezdett ismerkedni a színész- és táncmesterség alapjaival, kiskamaszként pedig elindult a modellpályán, így csakhamar felfigyeltek rá. Az igazi áttörést a Transformers-filmek hozták meg számára, melyekben nem csak az alakításával, hanem a dögös megjelenésével is lebilincselte a közönséget. Feltűnően csinos alakjával úgymond megalapozta magának a szexi karaktereket, melyekből nem igazán tudott kitörni az évek során.

A színésznő sosem vetette meg az alakhangsúlyos ruhákat, de mindig odafigyelt a nőies egyensúlyra, így az összeállításai sosem voltak túlságosan kihívóak vagy közönségek. Három gyermek édesanyjaként a kényelmesebb, egyszerűbb darabok sem állnak tőle távol, de az utóbbi időben igencsak feltűnő stílusváltáson esett át.

Sokan úgy vélik, hogy a válása, és az új kapcsolata áll Megan Fox átalakulása mögött, a feltételezések szerint legalábbis a magánéletében bekövetkezett változások segítették felszínre a vadóc énjét. Mindenesetre, a szolidabb ruhák kikerültek a színésznő látóköréből, és manapság feltűnően kevés textil takarja a testét. Egy-két választása már a jó ízlés határát súrolja.

Megan Fox kissé bevadult: van mit villantania, de nem mindig szerencsésen teszi

Megan stílusa fokozatosan változott meg: ősszel kifejezetten üdítően hatottak a trendibb, bevállalósabb szerelések, hiszen a színésznő korábban meglehetősen egyhangúan öltözködött. A laza ingruha és a menő kardigán kombinációjával valóságos trendhullámot indított el, és sokan inspirálódtak az összeállításaiból.

A merész stílusmixek úgyszintén megjelentek a repertoárjában, a szőrös papucs és a kötött kardigán variációja elképesztően vagány. Az apró top pedig dögössé teszi a szettet, ezt a trükköt még a mindig visszafogott Katie Holmes is szereti alkalmazni.

 

Ám Megan egyre merészebben választ, lassan a Kardashian-lányokon is túltesz a villantásaival és a kihívó ruhafazonjaival. Kétség nem fér hozzá, hogy a 35 éves színésznő három gyermek után is bomba formában van, de úgy tűnik, merőben átértelmezte a kevesebb több elvét.

Pár napja, az utcán keltett feltűnést ezzel a szerelésével, amit nehezen lehet öltözetként definiálni. A túlméretezett zakó alatt csak egy láncokból kreált inget viselt, ami nem takart sokat Megan dekoltázsából. A színésznő kénytelen volt összefogni a blézert, hogy elkerülje a villantást.

Amikor csak teheti, megvillantja hibátlan alakját, így nem csodálkozunk azon, hogy egyike azon hírességeknek, akiknél betalált a Mugler sokat mutató kreációja. A ruha néhány pántból, és csupán egy kis áttetsző anyagból áll, amit lehet, hogy Az okos parasztlány című Grimm mese ihletett, hiszen a viselője elmondhatja magáról: fel is van öltözve, meg nem is.

 

A túlzottan merész darabok mellett az átlagosabb kreációk is megtalálhatóak Megan Fox gyűjteményében. Rengeteg miniruhája, miniszoknyája és melltartóra hajazó felsőrésze van, amelyek praktikusan, kis helyen is elférnek – bár nem hinnénk, hogy szűkös lenne a gardróbja.

 

A merész, dögös ruhadarabok remekül mutatnak a magazinokban, ám az utcai divatban nem sok keresnivalójuk akad. Ha olyan hasizmot hoz össze magának az ember lánya, mint amilyen Megan Foxnak van, nyilván jól esik megmutatni a sok edzés gyümölcsét, de erre remek lehetőséget nyújtanak a szolidabb crop topok, melyek most lépten-nyomon felbukkannak a retró divatban.

A színésznő láthatóan nem tud elrugaszkodni attól, hogy egyszerre mindent megmutasson. Ha sokat fed a ruha, akkor szűk fazont választ, lehetőleg áttetsző anyagú darabot, ami a vakuk fényében teljes egészében felfedi az alatta rejtőző fehérneműt.

 

A gyors stílusváltás valószínűleg egy új stylistnak köszönhető, aki igencsak felturbózta a színésznő ruhatárát. Érezhetően sokkal több extrém divatelem bukkan fel az öltözékeiben, mint korábban: ezt a rózsaszín szaténoverallt még a Barbie baba is megirigyelné.

 

A színésznő otthonosan érzi magát a merész, dögös anyuka szerepében, és élvezi, hogy lépten-nyomon feltűnést kelt az összeállításaival. Bár Megan önbizalma irigylésre méltó, azért nehezen tudnánk ezeket a szereléseket elképzelni a sarki közértben vagy egy elegáns étteremben.

 

Kiemelt kép: Anadolu Agency / Getty Images.

Képek a cikkben: John Sciulli, Todd Williamson/NBC, Rich Fury, Michael Hickey, MEGA, Emma McIntyre / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés