A kikandikáló melltartópánt pár apró trükk segítségével könnyedén elrejthető a ruha alá anélkül, hogy kényelmetlenné vagy zavaróvá válna. Manapság rendkívül divatosak a félvállas, kivágott ruhafazonok, így gyakran felmerül ez a probléma. Az pedig igencsak megosztó, hogy a kilógó fehérnemű ciki vagy inkább stílusos.

hirdetés

Egyeseket kifejezetten zavar, míg másokat cseppet sem érint mélyen, ha kilátszik a ruha alól a melltartó pántja. Tény, hogy a sikkes, nőies összeállításokat nagyon le tudja rontani ez az aprócska részlet, és nem csak akkor, ha besárgult, vagy kinyúlt és hullámos a melltartópánt.

A kétezres években szinte egyedülálló megoldásként szolgált erre a problémára az átlátszó szilikonpánt, de valljuk be, kicsit sem volt láthatatlan és frappáns verzió, ráadásul kifejezetten irritálta a bőrt. Az izzadtságtól tapadt és vörös foltot hagyott maga után, amitől még rosszabb volt a látvány, mintha az eredeti pánt maradt volna a melltartón. Arról már nem is beszélve, hogy könnyen elszíneződött a teshőtől, és messziről fénylett a bőrön.

Amennyiben a melltartópánt színe megegyezik a felső árnyalatával, talán nem annyira feltűnő a fehérnemű kikandikáló részlete, ám vannak, akiket még ez is zavar, hiszen emiatt nem tud érvényesülni az adott ruhadarab különleges szabása.

 

Sokan a pánt nélküli verzióra esküsznek, miközben a cégek egyre borzalmasabb és egészségtelenebb megoldásokkal rukkolnak elő. A levehető pántú cicifixek nagy mellek esetén nem a legideálisabbak, a tapadócsíkok ellenére is elcsúszkálhatnak, kényelmetlenséget okozhatnak, ugyanakkor nem biztos, hogy jó tartást adnak.

A mellre ragasztható, tapadós, mindenféle anyagból készült melltartópótlékok sem maradnak a helyükön hosszabb távon. A nyári melegben elegendő egy kis izzadtság, és máris lepottyannak, ami roppant kellemetlen szituációkat eredményez. Sokkal kézenfekvőbb egy rém egyszerű trükk lépéseinek a követése. Ennek segítségével garantáltan a helyén marad a melltartó, és a pánt sem kukucskál ki a kivágott felső alól.

Egyszerű trükk, ami megoldja a kilógó melltartópánt problémáját

A kivágott ruhadarabok sikkesek, dögösek és különlegesek lehetnek, így a legtöbb nő rajong ezekért a csinos, nőies szabású blúzokért. Ám sokan nem veszik meg, vagy ha be is szereznek egyet-egyet, a vonzó darab a szekrény polcán pihen, hiszen nem találnak megoldást arra, mégis milyen melltartóval viseljék a lazán szabott felsőt.

A félvállas fazonok rendkívül divatosak, ráadásul kifejezetten előnyösek is, így nem csoda, hogy elképesztően népszerűek. Az év bármely szakában viselhetők, garantáltan megéri beszerezni egy csinos verziót. Az egyik vállon ugyan takarják a melltartó pántját, ám a másik oldalon a váll szabadon marad, így a pánt máris ott kukucskál.

 

 

A másik problémás fazon az ívelt szabású atléta. Ezeket a trikókat nem lehet felvenni szimpla melltartóval, hiszen az anyag a mellkasnál keskenyebben fut fel a nyak irányába, így minimálisan ugyan, de kikandikál a melltartó pántja. Ezek a felsők kifejezetten csinosak, kiemelik a vállak területét, valamint nyújtják a felsőtestet, elképesztően nőies hatást keltenek.

 

A megoldás roppant egyszerű. Csupán pár mozdulattal eltüntethető a kikandikáló pánt, bármelyik felsőre is essen a választás. Ehhez célszerű egy átalakítható melltartót vásárolni, melynek pántja több módon kapcsolható a kosárrészhez. A videóban látható lépéseket követve pikk-pakk megoldódik a probléma, és a nőies, dögös, kivágott blúzok már elő is kerülhetnek a szekrény mélyéről!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikk képei: Christian Vierig/Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés