A sok csipkés melltartó láttán gyakran meg is feledkezünk róla, hogy a funkcionalitás legalább annyira fontos, mint a külcsín. Ráadásul a túldíszített cicifixek hiába mutatnak jól a hálószobában, viselésükkor átütnek a vékony anyagú ruhán, különösen a csipkés-fodros verziók. A mindennapi használat során a minél letisztultabb, kényelmes darabok élveznek előnyt, és ezt a Victoria’s Secret is figyelembe vette legújabb fehérneműje megalkotásakor.

hirdetés

A Victoria’s Secret legújabb kollekciója Bare Infinity Flex néven jelent meg, amely nevében is hordozza legkarakteresebb tulajdonságait: láthatatan, vagyis nem üt át varrásaival a ruhán, rugalmas, és szuperkényelmes.

A Victoria’s Secret habkönnyű, és ultrakényelmes melltartót tervezett

Talán nem a VS parádés kifutóira lettek megálmodva ezek a fehérneműk, hiszen csipkéktől mentes, teljesen letisztult felületet kaptak, azért különleges kialakításuknak köszönhetően még sok nő kedvencévé válhatnak.

A melltartók megalkotásakor a Victoria’s Secret figyelembe vette azt a tényezőt, hogy a nők melleinek formája rendkívül eltérő. A legtöbbet használt kerek, merev kosaras fazonok nem mindenkinek nyújtanak komfortos érzetet, a nem megfelelő darabok viselése pedig egészségügyi okokból sem ajánlott.

A Bare Infinity Flex különleges technológiával és szabással készült, anyaga szuperrugalmas, így bármilyen kebelformának felveszi az alakját. Ezáltal tényleg minden mellmérethez passzol, és kisebb súlyváltozás esetén sem kell félretenni a fiókba.

Kényelmessége abból is adódik, hogy habkönnyű, és a fém merevítőszálak helyett egy speciális, gél anyagú tartóréteg került a kosarakba, ami biztosan nem okoz szúró, vagy szorító érzetet. Sőt, ez az anyag lehetővé teszi, hogy a mell formáját felvéve, alul is tökéletesen illeszkedjen az anyag.

A melltartó amellett, hogy megkönnyíti a szabad mozgást és cseppet sem vág be, pántjaival is segíti a hölgyek komfortérzetét. Tompítja a hónalj és a mellek között kialakuló párnás redőzéseket, közepesen széles, puha vállpántjával pedig biztosan nem okoz piros csíkokat a bőrön a nap végére.

Habár szabást emlegettünk, illesztéssel járó varrásvonalakat még csak nem is lehet találni a fehérneműkön. A Victoria’s Secret egyedi kialakítású fazonjának köszönhetően még a legvékonyabb pólóanyagokon sem üt át a melltartó körvonala. A kosarakkal együtt teljesen a testhez simul, és gyönyörű púderes, valamint neutrális színekben kapható, melyek a világos felsők alatt is észrevétlenek.

Hasonló kreációk korábban már más fehérneműmárkáknál is megjelentek, ám a Victoria’s Secret különleges anyaghasználata egyedivé teszi ezeket a darabokat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés