Halle Berry oldalt kivágott ruhája sokak szerint inkább a hálószobába való, semmint egy Oscar-gála színpadára, a legjobb női főszereplőnek járó szobrocskával díjazott Michelle Yeoh ízléses megjelenésével kapcsolatban pedig voltak, akik azt kifogásolták, hogy az általa viselt kreáció teljesen olyan, mintha esküvői kollekcióból választotta volna.

hirdetés

Az 56 éves Halle Berry igencsak merész ruhakölteményt választott a színpadi megjelenéséhez. Idén Jessica Chastaint és őt érte a megtiszteltetés, hogy átnyújtsák a legjobb női főszereplőnek járó szobrocskát a 95. Oscar-gálán.

Bár Halle Berry fantasztikusan festett az arany rózsákkal díszített, hófehér Tamara Ralph estélyiben, a közönség véleményét eléggé megosztotta a sejtelmesen szexi darab. A kínai származású, hatvanéves Michelle Yeoh csodásan volt felöltözve a nagy pillanatához, ő ugyanis az első ázsiai születésű színésznő, aki a ceremónia 95 éves történetében elnyerte az Oscar-díjat.

Ám sokan menyasszonyi ruhához hasonlították a hófehér haute couture darabot, amit Maria Grazia Chiuri tervezett, és a Dior kollekciójából való. Szerintünk a szabását, színét tekintve is tökéletes választás volt a vörös szőnyeges bevonuláshoz, ráadásul egy old hollywoodi stílusú, kifinomultan elegáns alkotásról van szó.

Halle Berry és Michelle Yeoh ruhaválasztása nem aratott osztatlan sikert az Oscar-gálán

Nagyon kritikus hangulatban voltak most a nézők, persze sok sztár ruhája szinte csak dicséretet kapott az interneten. Ám még a mindig sikkes és stílusos Nicole Kidman ruhájában is találtak kivetnivalót, pedig összességében abszolút nőies, visszafogottan szexi volt az öltözéke.

Kép: Jeff Kravitz/FilmMagic/Mike Coppola/Getty Images.

 

Bár Halle Berry selymesen lágy, finom ruhakölteménye alapvetően csodás darab, ami elképesztően jól mutatott a színésznő alakján, tény, hogy a sliccelt rész kissé magasra szaladt, a bugyivonalat jóformán csak a virágok takarják. A dekoltázzsal sem szerénykedett az 56 éves híresség, ugyan a magasított nyakrész és a rózsadíszítés ellensúlyozta a kivágást, illetve elegánsabbá tette a felsőrészt. A leomló selyem látványa pazar hatást keltett, viszont sokan aggódtak amiatt, hogy egy óvatlan pillanatban Halle Berry villantani fog a színpadon.

Képek: Jeff Kravitz/FilmMagic, Mike Coppola/Getty Images.

 

A Michelle Yeoh ruhájával kapcsolatos kötözködéseket nem is értjük. A roppant letisztult megjelenésű, mégis különleges darab elefántcsontszínű selyemorganzából készült, a lépcsőzetesen kialakított „tollzuhatag” elrendezése pedig egy szabászati bravúr. Bár igaz, esküvői ruhának is tökéletes választás lenne, szerintünk nem lőtt túl vele a célon a hatvanéves színésznő. A sminkje szintén a Dior termékeivel készült, és csodás összhangban volt a szofisztikált, bájosan nőies megjelenésével.

Kiemelt kép: Gilbert Flores/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés