Kevés olyan híresség akad manapság, aki semmit sem korrigáltatott még a fogsorán, sőt, ha a fogfehérítést is nézzük, talán egy sem. Az ünnepelt sztárok tökéletes gyöngymosolya mögött olykor időigényes és drága beavatkozások állnak. Meghan Markle sem kivétel, ő is a fogorvosnak köszönheti, hogy ma már nyoma sincs a metszőfogai között éktelenkedő résnek.

hirdetés

A fiatalos, dekoratív, üde megjelenéshez a tökéletes fogsor éppúgy hozzátartozik, mint a gyönyörű bőr vagy frizura. Ha lehet azt mondani, még nagyobb jelentőséggel bír, hiszen ráncokkal együtt is lehet valaki csodaszép, de sárga, kusza, ápolatlan fogakkal már kevésbé. Legalábbis nagyon illúzióromboló tud lenni.

A nagyfelbontású felvételek megjelenése óta nincs az az apró foghiba, amit ne szúrnának ki a szemfülesek, ezért a rendszeres fogfehérítés és a porcelánhéjak felrakatása szinte bevett szokássá vált a sztárok, modellek, influenszerek körében.

A teljesen fogszerű héjak eltüntetik a kisebb formai hibákat, észrevétlenül elfedik a nem túl esztétikus, elszíneződött felszínt, és általuk egyszerűbben korrigálhatóak a kisebb fogközi hézagok. Ha a rendszeres fogfehérítés elkerülhetetlen, ésszerűbb porcelánhéjakat feltetetni, ami nem színeződik el egykönnyen. A koronával ellentétben, nem kell az egész fogat lecsiszolni, így érthető, hogy miért marad olyan sokáig ép és szép a hírességek fogsora.

Meghan Markle mosolya sem volt tökéletes: sztárok, fogorvos előtt és után

A hírességek világában alapelvárás a hibátlan fogsor, persze akad egy-két modell, akinél nem téma a metszőfogak között felbukkanó rés, hiszen már a szexepiljükké vált az évek során.

Meghan Markle-t viszont zavarta ez a kis hiányosság, sőt, ha már úgy adódott, a fogai formáját és méretét is megváltoztatta a fogorvosi kezelések során. Megérte a vesződség, hiszen tündöklő, szabályos fogsort nyert, amivel tényleg bátran lehet mosolyogni. Kifogástalan megjelenéséhez elengedhetetlennek tartotta ezt a lépést.

Az ínykorrekciók szintén népszerűek a sztárok körében, a gyönyörű Megan Fox is élt vele, amitől sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a makulátlanra fehérített gyöngyfogai.

Miley Cyrus aprócska fogai nagyobbak, szembetűnőbbek lettek az évek során, míg az ínye kevésbé látványos, ha mosolyog.

A Spice Girls együttes tagja, Melanie Chisholm nem csak a fogékszerétől szabadult meg, hanem sokkal szabályosabbá varázsoltatta a mosolyát.

Scarlett Johansson szintén rendbe szedette a nem túl egyenletes vonalban nőtt fogait, bár korábban sem volt feltűnően kusza a fogíve.

Millie Bobby Brown a rendezetlenül nőtt fogait korrigáltatta, az eredmény elképesztően szép, és természetes hatású lett.

Shakira is a gyöngyhatású porcelánhéjakra esküszik.

Katherine Heigl szexi mosolyát illetően, egyetlen rakoncátlan fog zavart be a képbe, de egészen megváltozott az összkép, mikor az a kis rendetlenkedő a helyére került.

A szupermodell Adriana Lima fogsora szintén rengeteg változáson ment keresztül a karrierje kezdete óta. Gyönyörű, szabályos fogívet alakított ki neki a fogorvos.

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés