Mióta Meghan és Harry bejelentették a visszavonulásukat, a világ, de legalábbis az angol királyi udvar a feje tetejére állt. Nem mondjuk, hogy nem tudjuk megérteni a döntésüket, de annyi biztos, hogy hercegnőként Meghan stílusa fantasztikus volt és ez minden bizonnyal sokaknak fog hiányozni.

hirdetés

Meghan Markle tudja, mi a stílus

Amióta hercegné lett, folyton Katalinhoz hasonlították az öltözködését, ami valljuk be, egy árnyalatnyit izgalmasabb volt, mint sógornőjéé. Merészebb, színesebb, lazább szetteket viselt, aminek darabjait nagyon jó érzékkel válogatta össze. Ennek oka valószínűleg lázadó természetében is rejlett, ő nem annyira illett bele a szigorú szabályok szerint élő királyi családba, és ezt az öltözködésével is igyekezett hangsúlyozni.

Persze mindig csinos, nőies és elegáns ruhákba bújt, sőt gyakran viselte fast fashion márkák darabjait is. Úgy gondoljuk, erre mostantól fogva még több példa lesz, de reméljük néhány öltözködési trükköt megtart hercegnői korszakából, különösen, ami a kabát viselését illeti. Nagyon gyakran alkalmazta a hanyagul vállra vetett kabát trükkjét, ami az elegáns szettekbe lazaságot, mégis harmóniát visz. A galériában megnézheted, hogyan kivitelezte ezt a stílust, ami olyan egyszerű, hogy bárki ellesheti.

 

Főkép: Getty Images/Samir Hussein.

Galéria képei: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés