Kétségtelen, hogy többnyire a brit királyi család öltözködése tartja lázban a divatrajongókat, és sokan szinte vadásznak a Katalin által viselt kreációk hasonmásaira. A hercegné általában biztonsági játékot űz, és a szigorú öltözködési protokollra is nagyon odafigyel. Vele ellentétben, a fiatal Maria-Olympia hercegnő sokkal bevállalósabb, sőt, számára még a modellkedés is belefér.

hirdetés

Számtalanszor olvashattuk már, hogy mennyire szigorú öltözködési szabályoknak kell megfelelniük a Windsor-ház nőinek. A kifogástalan megjelenés elvárás feléjük, hiszen a királynőt képviselik a nyilvános eseményeken. Éppen ezért, a merész ruhaválasztások nem férnek bele. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy Katalin hercegné vagy Anna hercegnő megjelenése unalmas lenne, hiszen a visszafogott fazonok nagyon nőiesek tudnak lenni, és olykor a színekkel is bátran játszadoznak. Ők inkább a klasszikus eleganciát helyezik előtérbe, ám nem mindenkit kötnek ennyire szorosan a szabályok.

Maria-Olympia, Pavlos görög herceg és Marie-Chantal Miller lánya, valóságos divatikonnak számít a legfelsőbb körökben. A hercegnő már egészen fiatalkora óta érdeklődik a divatvilág iránt, 17 évesen már a Diornál volt gyakornok. Azóta fotósként is diplomát szerzett, az elmúlt években pedig bebizonyította, hogy kiválóan megállja a helyét a modellek között.

Maria-Olympia a legvagányabb hercegnő

Többek között a Dolce & Gabbana kifutóján is megfordult már, gyakran szerepel magazinokban, valamint a nagy divatházak is szívesen reklámozzák vele a luxuscikkeket. Legutóbb a Louis Vuitton legújabb kampányában kapott kiemelt helyet a 24 éves hercegnő, aki szinte sziporkázik a sikkes francia nő szerepében. Az anyagot Párizsban készítették, és természetesen tetőtől talpig a luxusmárka legújabb kreációit viseli Maria-Olympia. A sminket és a frizurát nem vitték túlzásba, inkább az egyszerűségre helyezték a hangsúlyt.

 

A kampányhoz készült kisfilmben a hercegnő Louis Vuitton márkájú biciklivel szeli a várost, és bakelitlemezeket hallgat egy régi lejátszón. A Párizsban forgatott videóból a város legismertebb nevezetessége sem maradhatott ki, így Maria-Olympia az Eiffel-toronynál is tesz egy sétát. A múltidéző reklám igazán bájos, és pont annyira tervezték bohókásra, amennyire az egy 24 éves előkelőséghez illik.

 

Maria-Olympia nemcsak modellként állja meg a helyét, hanem nagyszerű stílusérzékkel is rendelkezik. Csinos összeállításairól rendszeresen oszt meg fotókat az Instagramján, ami valóságos csemege a divatrajongók számára.

Jól látszik, hogy a rá vonatkozó öltözködési szabályok nem igazán szigorúak, amit ki is használ, hiszen gyakran visel rövid szabású, vagy mélyen dekoltált kreációkat. Modellként a sejtelemes, átlátszó anyagoktól sem riad vissza, így ebben is többször láthattuk már.

 

Kiemelt kép: Astrid Stawiarz / Getty Images. 

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com

  • Megosztás:
hirdetés