Katalin hercegné az angol királyi család egyik legjobban öltözött tagja. Nem véletlen, hogy letisztult szettjei inspirációt jelentenek minden nő számára. A csodás ünnepi öltözékeire is érdemes odafigyelni, már csak azért is, mert nem csak talpig puccparádéba vágva szokott részt venni karácsonyi összejöveteleken és rendezvényeken, így mindenki számára szolgáltathat némi ihletmorzsát.

hirdetés

A királyi családban mindig is nagy hangsúlyt fektettek a kifogástalan megjelenésre, de a nők helyzetét egyáltalán nem könnyíti meg, hogy II. Erzsébet királynő már egy halom öltözködési előírással ajándékozta meg őket. Az egyik ilyen például, hogy nem jelenhetnek meg sehol harisnya nélkül, vagy nem festhetik feltűnő árnyalatúra a körmeiket. Szinte napestig sorolhatnánk ezeket az öltözködéshez köthető illemszabályokat, ám, ha belegondolunk, annyira nem is tűnnek merész elgondolásnak, hiszen a család tagjai a királynőt képviselik.

Katalin hercegné az elmúlt években számos ruhaválasztásával bekerült már a nemzetközi sajtóba, hiszen nagyon odafigyel a megjelenésére, és az általa viselt darabok mindig kifogástalanok. Igazán karcsú alkattal rendelkezik, ezért különösen jól állnak neki a derékhangsúlyos, letisztult vonalú ruhák, melyek felhívják a figyelmet törékeny alkatára. A klasszikus elegancia a fő irányvonala az öltözékeinek, amit a farmeres szettjeibe is belecsempész a hétköznapibb nyilvános eseményeken. Mindig alkalomhoz illő szerelést választ, így van ez az adventi időszakban is.

Karácsonykor Katalin hercegné is pirosba bújik

A királyi család tagjai a hagyomány szerint minden karácsony reggel templomba mennek. Ez alól a Cambridge hercegnéje sem kivétel. Legtöbbször az uralkodó ünnepi árnyalatokat vonultatja fel öltözékeivel, vagyis pirosat, zöldet vagy bordót visel. Kedveli a kockásat, hiszen a klasszikus mintával izgalmat tud csepegtetni az összeállításába, mégsem lesz túlságosan hivalkodó a megjelenése.

Ám nemcsak karácsony reggelén szereti az ünnep csodaszép tónusait magára ölteni a hercegné, hiszen sokszor már az adventi időszakban pirosba vagy zöldbe bújik. Bár az öltözéke mindig nagyon látványos, mégis legtöbbször egyszerű, könnyen kombinálható darabokat választ, amelyeket akár a fast fashion üzletekben is megtalálhatunk. Gyakran láthatjuk olcsóbb darabokban, ezzel bizonyítva, hogy a jó megjelenés nincs pénztárcához kötve.

A legszebb karácsonyi szettjei inspirációként szolgálhatnak minden nő számára.

 

Kiemelt kép: Chris Jackson / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés