Margot Robbie igazi klasszikus szépség, akinek jól áll a finom elegancia, bár szerepeiben nem mindig ezt az oldalát kell kibontakoztatnia. A bájos arcú, szőke színésznőt modellként sem nehéz elképzelni, annyira fotogén, hogy mindenféle körítés nélkül is képes megragadni a figyelmet. A Chanel kampányához egyszerű, de csodás képek készültek róla.

hirdetés

A 30 éves Margot Robbie az elmúlt években számos sikerfilmben kapott szerepet, már kétszer is jelölték Oscar-díjra. Bár az aranyszobrot még nem kaparintotta meg, népszerűségét ez cseppet sem veti vissza. Sok filmje vár bemutatásra, eddig igazán izgalmas karakterek bőrébe bújt.

Szerencsés adottságainak köszönhetően, mindig nagy figyelem kíséri megjelenését. Az ausztrál színésznő csakúgy, mint a szerepeiben, az öltözködés terén is igazi kaméleon. Gyakran váltogatja a stílusokat: a lezser, farmeres szettekben éppúgy otthonosan érzi magát, mint az elegáns estélyikben.

Bár néha úgy tűnik, nincs kiforrott stílusa, csak hangulata szerint szemezget a klasszikus divatelemek és az aktuális trendek közül, sikkes öltözékeit gyakran illetik dicsérő szavakkal, és a frizuráival is rendre kivívja a bókokat.

Nőies megjelenésével a divatházak figyelmét is felkeltette Margot Robbie, aki évek óta a Chanel egyik nagykövete. Gyakran szerepel a luxusmárka kampányaiban, és általában a vörös szőnyegen is Chanel-kreációban szokott végigvonulni.

Margot Robbie eleganciáját imádja a Chanel

A 30 éves színésznő letisztult eleganciája jól passzol a Chanel által képviselt értékekhez. Fontos számukra az időtállóság, az egyszerűség és a nőies báj. Az évek óta tartó együttműködés újabb állomása a friss órakollekció bemutatása, amelynek népszerűsítésére Margot Robbie-t kérték fel.

A színésznő a Chanel J12 óráit reklámozza, amelyek fekete és fehér színben is elegánsak, és letisztult formatervezésüknek köszönhetően sportos és sikkes szettekkel kombinálva egyformán jól működnek. Időtállóak, mégis modernek és figyelemfelkeltőek.

A finom ékszerkreációk mellett most a kifejezetten trendi, sportos darabok kapnak reflektorfényt, amelyek ideálisak a hétköznapibb szerelésekhez. A modern karórák Margot Robbie csuklóján kerültek bemutatásra.

A kampány koncepciója meglehetősen egyszerű: fekete-fehér portrék készültek a színésznőről, aki finom sminkben, szimpla frizurával, bőrblézerben állt a kamerák elé. A letisztult stílus nagyszerűen passzol hozzá, mivel a hétköznapokban inkább az egyszerűség játssza nála a legnagyobb szerepet.

 

A bájos színésznő szinte sziporkázik a reklámarc szerepében, látszik, hogy mennyire közel érzi magához a márkát, és ezeket a sportosan nőies órákat. A lezser elegancia, amit a kampányban képvisel, nem kíván nagy cicomát, ezt a sikkes letisztultságot pedig nagyszerűen közvetíti Margot Robbie, aki a szomszéd lány típust is ösztönösen hozza.

 

Kiemelt kép: Pool / Getty Images.

  • Megosztás: