Dua Lipa és Donatella Versace erős baráti köteléket alakított ki az évek során. A 27 éves énekesnő gyakran viseli az olasz divatház ruháit, most azonban nem csupán az új kollekció arca, hanem a kreatív ötletadója is egyben.

hirdetés

Dua Lipa törzsvásárlóból lépett elő nagykövetté, márkahűsége abszolút kifizetődött. A Versace 2021-ben kérte fel az együttműködésre, az őszi-téli kollekció globális reklámarca lett, és egy igazán emlékezetes kampánnyal népszerűsítette az olasz divatház újdonságait.

Ám már korábban is, szinte az összes zenei díjátadótól kezdve a Met-gáláig, tévés szereplésektől a vörös szőnyegig, jóformán kizárólag Versace kreációkban jelent meg a nagyközönség előtt.

Donatella Versace ezúttal a nyári kollekció társtervezőjének kérte fel a hírességet, aki kapva kapott a különleges alkalmon. Az összhang, ami a munkakapcsolatukat és a barátságukat jellemzi, ebben a repertoárban szintén megmutatkozik.

Dua Lipa és Donatella Versace összeállt: együtt tervezték meg a nyári kollekciót

Ha valami közös bennük, az a kreatív szellemiség és a szabadság iránti vágy, ugyanakkor Dua Lipa nőies és retró ízlésvilága, illetve Donatella játékos, merész vagánysága sem hiányzik a friss kollekcióból.

A Versacéra jellemző modern luxushatás retró stílusjegyekkel keveredik a felhozatalban, ami minden részletében hű a vakáció mézédes, vidám hangulatához. La Vacanza, avagy Vakáció néven fut a színes, mintás, elegáns, mégis pimaszul csajos gyűjtemény, amelyhez Dua Lipa szintúgy hozzáadta stílusérzékét, divatrajongását és kreativitását.

A high fashion kollekció meghatározó darabjai az egyszerre pöttyös, pillangós és katicabogaras ruhakreációk, melyek közül Dua Lipa is felpróbált párat.

A kiegészítőkön, ékszereken is megjelennek a vidám nyári hangulathoz tökéletesen passzoló színes lepkék és pöttyös katicabogárkák.

Ugyanígy a sokszínű virágminta, a kék és pink vattacukor-árnyalat, valamint a fekete is szerepet kap a nőies repertoárban. A szabásokat vagány kivágások, a sziluettet kiemelő pántok, lezser, merész és elegáns vonalvezetések jellemzik. Donatella úgy jellemezte a stílusirányt, hogy ez abszolút a modern elegancia.

A luxushatású kosztümök éppúgy felsorakoznak, mint a színes, pántos és csillogó strandöltözékek, a fürdőruhától a sortokig. Dua Lipa és Donatella Versace mindenre gondolt, így a partiszereléseket sem hagyták ki a vakációs vonalból.

Franciaországban, Cannes-ban, egy hamisítatlan vakációhangulatú divatbemutatón debütált a közös kollekció, melynek darabjai már elérhetők a Versace online shopjában is.

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés