Lily James az utóbbi időben sorra okozza a meglepetéseket. Sokáig ő volt az ügyeletes szomszéd lány, majd bebizonyította, hogy bizony a vagányabb, merészebb karakterek is jól passzolnak hozzá. Most egy fotózás kedvéért szabadult meg a szőke tincseitől, és szexi fekete frizurára váltott.

hirdetés

Lily James nevét sokan a Hamupipőke című filmből ismerhetik, hiszen a színésznőt érte az a megtiszteltetés, hogy eljátszhatta a Disney-hercegnőt. Ám Lily pályafutása sokkal korábban indult, kiemelt mellékszereplő volt a Downton Abbey című sorozatban. Az elmúlt években tudatosan építgette a karrierjét, és egyre többször csillogtatta meg a színészi tehetségét. Játszott többek között a Mamma Mia! folytatásában, idén pedig Pamela Anderson szerepében láthatták a tévénézők.

Lily James alaposan bevadult a Versace kedvéért

A színésznő az elmúlt években bebizonyította, hogy sokoldalú tehetség, aki bármilyen szerepet el tud játszani. Könnyen átalakul, nem okoz neki problémát, ha ki kell bújnia a bájos szomszéd lány karakteréből. Most a Versace kedvéért vadult be.

Lily már régóta szoros kapcsolatban áll a Versace divatházzal, többször jelent meg a Donatella által kreált ruhákban, most pedig a márka az egyik nagykövetének választotta a gyönyörű színésznőt. Idén kiemelt szerep jut neki, mivel ő reklámozza az őszi-téli kollekciót. A repertoár dögös, formabontó, szexi darabokból áll, ezért a fotózás miatt Lily is alaposan átalakult.

Fekete parókát, minifrufrut és sötét rúzst kapott, az új külsővel alig lehet felismerni. A bordó, szinte fekete rúzs páratlan kontrasztot alkot a fehér bőrével, a sötét haj pedig csak tovább fokozza az összhatást.

Lily dögös, alakhangsúlyos ruhafazonokat visel a felvételeken, ám a villantással, kivágásokkal nem estek túlzásba. Erre nincs is szükség, hiszen a színésznő kirobbanó energiája valósággal megtölti élettel a felvételeket. Elegáns, letisztult képek születtek, az izgalmas külső csupán hab a tortán.

Végzet asszonyává változott, még Donatellát is meglepte a fiatal tehetségben rejlő féktelen energia és nőiesség. Lily teljesen eltűnt a jelmeze mögött, elővette a merészebb énjét.

A Versace őszi-téli kollekciójában sok fekete és piros darabbal találkozhatunk. Izgalmas kialakításból nincs hiány, a legtöbb darabon felbukkan a fűzőkre jellemző halszálka. A tervező latexkiegészítőkkel kombinálta az összeállításokat, melyek csak tovább fokozzák a szexi összképet.

Természetesen a márkára jellemző arany részletek sem maradhatnak el, ami a táskákon és az ékszereken jelenik meg. Lily Jamesről a felvételeket a Mert & Marcus fotóspáros készítette.

Kiemelt kép: Tim P. Whitby / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés