Kate Moss 19 éves lánya, Lila egyre magabiztosabban pakolgatja karrierje építőköveit. A fiatal manöken eleinte csupán kacérkodott a modellkedés gondolatával, ám az utóbbi években már teljesen a divatvilágra koncentrál. A divatházak kapkodnak utána, a magazinfotózások mellett szívesen választják kampányarcnak. Valódi kaméleon, aki gyakran váltogatja stílusát a reklámok kedvéért.

hirdetés

Lila Moss egészen fiatalon csöppent bele a modellvilágba, ami részben híres édesanyjának köszönhető. Bár Kate Moss sosem erőltette, hogy a lánya manöken legyen, úgy tűnik, Lilát is elragadta a csillogó szakma. Nincs nehéz dolga, remek géneket örökölt, és egyes képeken szinte megszólalásig hasonlít a fiatal Kate-re. Nem csoda, hogy a neves divatmárkák valósággal elhalmozzák az ajánlatokkal.

Lila az elmúlt években már bebizonyította, hogy sokkal több, mint egy bájos mosolyú, angyali arcocska. Sokáig édesanyja utánpótlását látták benne, ám hamar bebizonyította, hogy teljesen más egyéniség. Nem csupán a hanyag pózok és kissé flegma nézés áll neki jól, magabiztosan mozog a kamera előtt, és szinte bármilyen karakter bőrébe bele tud bújni.

A fiatal manöken az egyik pillanatban még bájos kislány, a következő kampányban pedig már vagány tini, aki tüskés hajjal és vörös rúzzsal hívja fel magára a figyelmet. Remekül állnak neki a különféle szerepek, most a Versace kedvéért visszarepült az időben, és bohém lelkületű, lázadó nőként jelenik meg a képeken.

Lila Moss a retró trendeket népszerűsíti: szinte alig látszik a szemöldöke, úgy kiszőkítették

Lilát láthatóan nem zavarja, ha a külsején változtatni kell egy-egy fotózás miatt. A Versace legújabb darabjait kiszőkített szemöldökkel népszerűsíti. Roppant világos a bőre, így a szemöldöke szinte láthatatlanná vált, ez az aprócska részlet pedig merőben megváltoztatta az arckarakterét. A bohó, játékos stíluskavalkád a mai divatban is aktuális, Kate Moss lánya azonban abszolút autentikusan mutatja be a kulcselemeit.

 

A színes, mintás ruhákban, retró fazonokban Lila épp úgy fest, mint egy Bratz baba, aranyszőke frizurája pedig csak hab a tortán. Remekül hozza a nosztalgikus hangulatot, olyan, mintha egy régi filmből lépett volna elő.

Lila már egy ideje együtt dolgozik az olasz divatmárkával, így nem meglepő, hogy őt kérték fel az egyik reklámarcnak. A kampány kellően játékos, vidám, így a manöken természetes bája, pozitív kisugárzása valósággal beragyogja a felvételeket.

A modell még a fekete szettben is inkább elegáns, mintsem merész hatást kelt. Láthatóan a Versace szakemberei nem szerették volna, hogy idősebbnek tűnjön a koránál, nagyon üdítő divatanyag született.

Lila egy másik divatanyaggal is a figyelem központjába került, a Versace mellett a Balmain őszi-téli kampányában úgyszintén helyet kapott. A kiszőkített szemöldököt nem engedte el, ám a szőke frizurájától megvált a fotózás kedvéért.

Sötét hajra váltott, a sivatagi háttér és a futurisztikus ruhaszabások ötvözésének köszönhetően pedig igazán különleges hatást keltenek a képek. Olyanok, mintha a jövőben vagy az űrben készültek volna. Izgalmas lett a divatanyag, Lila pedig tökéletesen hozza az űrhercegnő karakterét.

Kate Moss lánya egyre változatosabb munkákat kap, a jövőben még biztosan sok magazin címlapján láthatjuk. Fényes karrier áll előtte, és úgy tűnik, már most kilépett az édesanyja árnyékából.

 

Kiemelt kép: Francois Durand / Getty Images. 

Kép a cikkben: Versace. 

  • Megosztás:
hirdetés