A híres modellek gyermekeit általában tárt karokkal fogadja a divatvilág, hiszen gyakran hasonló adottságaikkal rendelkeznek, mint a szüleik. Elég csak Georgia May Jaggerre vagy Kaia Gerberre gondolni. Kate Moss 18 éves lánya szintén kacérkodik a modellszakmával, a fotósok pedig már most odáig vannak érte.

hirdetés

Kate Moss a kilencvenes évek egyik legikonikusabb arca volt, aki kinézetével egy egész divatirányzatot indított el: a heroinsikket. 1993-ban ő volt az első, aki ijesztően soványan, karikás szemekkel és ápolatlan hajjal állt a kamera elé, ám ahelyett, hogy ellenérzést váltott volna ki az emberekből, karizmatikus személyiségével és kisugárzásával óriási követőtáborra tett szert.

Úgy tűnt, hogy a bájos modellek korszaka végképp lezárult, hiszen Kate megjelenésével felértékelődött a vagány karakter. Ám a sors különös ironiája, hogy a lánya pont a finomságával, és romantikus arcvonásaival fogta meg a divatszerkesztőket.

Kate Moss lánya, Lila mindenkit levesz a lábáról

A most 46 éves modell még mindig aktívan dolgozik, pár évnyi kihagyás után rendszeresen a kifutóra lép vagy kampányokhoz pózol. Ám nem ő az egyedüli a családban, aki modellkedéssel keresi a kenyérét. A 18 éves lánya, Lila szintén kacsingat a modellszakma felé, és már több fotósorozat készült róla. Bár alacsonyabb, mint édesanyja, bájos arcának köszönhetően mégis szeretnek vele dolgozni.

Édesanyjával közösen már szerepelt a Vogue Italia címlapján.

A Chaos posztermagazinban szintén helyet kapott, így Bella Hadidhoz hasonlóan ő is Chanelben pózolt.

A Marc Jabocbs új illatának, a Perfectnek Lila a kampányarca. A játékos üveg nagyszerűen illik a fiatal modellhez.

A Miu Miu kifutóján debütált manökenként.

Lila az olasz márka őszi-téli kampányában is részt vesz, a képek polaroid-stílusban készültek róla az otthonában. A felvételek különlegessége, hogy Kate Moss volt a stylist.

 

Kiemelt kép: Francois Durand / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés