Kamilla királyné stílusa abszolút elegáns és nőies, ráadásul az üde árnyalatokat sem mellőzi. Mindig feldobja a megjelenését egy kis extrával, de nem viszi túlzásba az élénken vibráló tónusokat.

hirdetés

Kamilla királyné stílusa elegáns, de nem mellőzi a vidám színeket

A brit királyi család tagjainak öltözködése szigorú szabályokhoz kötött, ám ez nem azt jelenti, hogy teljesen háttérbe szorulna a személyes ízlésük. Kamilla királyné a letisztult elegancia híve, de egyáltalán nem mellőzi a ruhatárából a frissítő árnyalatokat.

Ugyanakkor öltözékei a finom színharmónián alapulnak, a harsány kombinációkat messziről kerüli, például sohasem visel tolakodó, erőteljes tónusokat. A nőies fazonok mellett a könnyed árnyalatoknak köszönheti üde megjelenését.

A galériában összegyűjtöttük a kedvenc összeállításainkat Kamilla királynétól, amelyekben abszolút az izgalmas tónusok dominálnak. A rózsaszín, a kék és a zöld is a kedvencei közé tartozik, de a mintákkal is szívesen teszi különlegessé a mindennapi megjelenését.

 

Noha a királyi család tagjait némileg korlátozza az etikett, az öltözködésükbe mégis igyekeznek belecsempészni a személyes kedvenceiket és az egyedi stílusukat. Kamilla királyné megjelenése egyre kifinomultabbá vált az évek múlásával, s úgy tűnik, hogy nagyon ráérzett a színek és minták variálására is. Megtalálta az arany középutat az elegancia és a színes öltözködés határvonalán.

A visszafogott, klasszikus és nőies darabokat kedveli, nagyon figyel az apró részletekre. Mesterien variálja az árnyalatokat, soha nem esik túlzásba, a megjelenése nem kirívó vagy túlzó, pusztán izgalmas, vidám és fiatalos. Divatpraktikája, hogy a színes darabokat általában visszafogott, semleges kiegészítőkkel és ékszerekkel társítja.

Ruhaválasztásaival tökéletes példát hoz arra, hogy az előkelő sikk, az elegáns vonalvezetés és a modernebb, játékosabb színharmónia tökéletesen megfér egymás mellett. Az előkelő visszafogottság nem egyenlő azzal, hogy kizárólag unalmas darabokat lehet viselni. Egy klasszikus szabás és egy könnyed árnyalat simán belefér a szigorú etikettbe, az összhatás mégsem lehangoló.

Kamilla királyné bátran kísérletezik a modern divat sziluettjeivel, na persze mindezt úgy, hogy eközben a hagyományok és a szabályok híve maradt. Az elmúlt időszakban érezhetően felpezsdült a stílusa, ha nem is jelentős mértékben, de átalakult a ruhatára. Az izgalmas, vidám árnyalatok egészen frissítően hatnak!

Kiemelt kép: Doug Seeburg – WPA Pool/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés