A francia színésznő, Léa Seydoux neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen már számos alkotásban bizonyította színészi tehetségét. A James Bond-filmek a világhírnevet is meghozták számára, ezért a karrierje az utóbbi időben szinte szárnyal. Léa a divat terén is remekel, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ő a legsikkesebb Bond-lány!

hirdetés

Léa Seydoux karrierje francia filmekkel indult, ám viszonylag hamar felfigyeltek a tehetségére az Egyesült Államokban is. Játszott a Becstelen brigantykban, a Mission: Impossible folytatásában, és feltűnt Woody Allen Éjfélkor Párizsban című filmjében. A 35 éves színésznő az elmúlt években már számos díjat bezsebelt.

A világsikert a Spectre – A Fantom visszatér című alkotás hozta meg számára, a filmben Daniel Craig partnereként tűnik fel. Léa Seydoux a legutóbbi James Bond-filmben úgyszintén felbukkan. Az utóbbi két műnek köszönhetően belépett a világsztárok elit klubjába, és egyre népszerűbb a bájos színésznő.

Léa Seydoux izgalmas, elegáns stílusával hívja fel magára a figyelmet

Léa karrierje csak úgy szárnyal, ezért egyik vörös szőnyeges eseményről sem hiányozhat. Valódi francia nő, akinek a vérében van a lezser elegancia. Imádja a sikkes ruhafazonokat, vannak jól bevált összeállításai, melyeket gyakran visel. Bár az eszköztárában lapuló stílustrükköket gyakran alkalmazza, mégis nagyon friss, változatos, és modern a megjelenése.

 

A színésznő imádja a blézereket, gyakran variálja a nőies vonalú változataikat. Valóságos gyűjteménye van belőlük. A letisztult szabásvonalak, a bukléanyagok a gyengéi, ám nem csak a szuper nőies kreációk felé hajlik a keze, hiszen az oversize fazonokat sem veti meg. A zakókat nadrággal és szoknyákkal egyaránt viseli.

A vörös szőnyeges eseményekre legtöbbször drámai vagy klasszikus estélyi ruhát választ, amivel kihangsúlyozhatja kifinomult, elegáns énjét. A kivágott darabokkal sem lő mellé, ahogyan a csillogó, figyelemfelkeltő kreációk sem hatnak tőle túlságosan soknak.

A sikkes francia nő imidzset csak még inkább felerősíti a frizurájával és a sminkjével. Léa sokáig hosszú, szőke hajat viselt, ám az elmúlt évek során fokozatosan egyre rövidebb fazonra váltott. Eleinte egy bobbal mutatkozott, pár hónapja pedig menő pixie-hajjal tűnt fel. A kurta vágás nagyszerűen áll a színésznőnek, kihangsúlyozza bájos arcát.

Léa Seydoux stílusában a francia nőkre jellemző lezser elegancia és a hollywoodi glamúr keveredik. A kettő elegye igazán modernné, vagánnyá teszi a színésznő megjelenését. A trükkjei könnyen elleshetőek, ugyanis a lazább szerelései a hétköznapokon csodásan variálhatóak.

 

Kiemelt kép: Jeff Kravitz / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: