Kristen Bell stílusa egyszerű, mégis nőies. A színésznő alacsonyabb az átlagnál, ám alaknyújtó trükkjeivel csodásan formálja csinos alakját.

hirdetés

Kristen Bell arca és neve sokak számára ismerős lehet, ugyanis a színésznő már hosszú évek óta igencsak népszerűnek számít a filmes világban. Az elmúlt időszakban a Rossz anyák című vígjátékkal hívta fel magára a figyelmet, ahol Mila Kunis oldalán tette emlékezetessé izgalmas karakterét, de már a kétezres évek elején is több sikermoziban szerepelt. Átlag alatti magassággal áldotta meg a sors, ám remekül trükközik a csinos fazonokkal és szabásokkal. Olyan szetteket állít össze, amelyek abszolút előnyösen formálják alakját. Egyszerű darabokat visel, mégis minden alkalommal lenyűgözően nőiesen fest.

Kristen Bell stílusa egyszerű, mégis nőies

Kristen Bell a maga 155 centiméteres magasságával átlag alatti termettel bír. Az alacsonyabb hölgyek sokat bajlódnak az öltözködéssel, ugyanis a rosszul kombinált holmik egy pillanat alatt tömzsivé varázsolják az alakot, a rövidebb lábak bizony-bizony kihívást jelentenek a sikkes szettek összeállításakor. A színésznő apró trükkökkel éri el, hogy mindig lenyűgözően nézzen ki, a magasság számára cseppet sem jelent akadályt. Többek között gyakran visel monokróm szetteket, amelyek látványosan nyújtják az alakot.

Képek: Raymond Hall/GC Images/JOCE/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

Kristen Bell imádja a hosszú, bokáig érő ruhákat, amelyek sehol nem törik meg az alakot, így elképesztően csinos összképet teremtenek. Sokan kifejezetten ódzkodnak a hosszú daraboktól, ám hatalmas tévhit, hogy ezek a sikkes holmik tiltólistásak az alacsonyabb termetű hölgyek számára. A megfelelő fazon kifejezetten nyújtja a lábakat, ugyanis függőlegesen vezeti a tekintetet. Célszerű derékban húzott vagy éppen karcsúsított verziót választani, és a lábbeli árnyalatát éppúgy tanácsos a ruhához igazítani a tökéletes eredmény érdekében.

Képek: Nicholas Hunt/Gotham/GC Images/Getty Images.

 

A derékhangsúlyos nadrágok és ruhák optikailag nyújtják a lábakat, ezzel a trükkel egyszerűen ellensúlyozható az alacsonyabb termet. Kristen Bell rendszerint beveti ezt a trükköt, amelynek nem csak alaknyújtó, alakformáló hatása is van. Ha még fókuszáltabban szeretne valaki a megemelt derékvonalra koncentrálni, célszerű egy övvel vagy valamilyen kiegészítővel hangsúlyozni a területet.

Képek: Todd Williamson/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images/Slaven Vlasic/Getty Images.

 

A színésznő gyakran visel magas sarkú csizmát vagy cipőt, amelyek látványosan nyújtják a lábakat, csinossá formálják a sziluettet. Szinte nem is látni őt laposban, ami egyáltalán nem véletlen. Legyen szó tűsarkú vagy éppen tömbsarkú darabról, a hatás garantáltan nem marad el.

Képek: Bennett Raglin/Getty Images for SiriusXM/Stefanie Keenan/Getty Images for Baby2Baby/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images for ELLE/Getty Images.

Cikkfotók: Raymond Hall/GC Images/JOCE/Bauer-Griffin/GC Images/Nicholas Hunt/Gotham/GC Images/Todd Williamson/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images/Slaven Vlasic/Bennett Raglin/Getty Images for SiriusXM/Stefanie Keenan/Getty Images for Baby2Baby/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés