Mila Kunis igazi természetes szépség, ezek az őszi hangulatú, naturális képek pedig még inkább felerősítik a belőle áradó finom, egyszerű vonzerőt. A C Magazine készített vele interjút, amihez fantasztikus képanyag készült. A vidéki romantika bájával abszolút harmonizálnak a színésznő rusztikus, de roppant nőies szettjei, a koncepció pedig kifejezetten passzol a személyiségéhez. Gumicsizmában is hihetetlenül sikkes, jól áll neki a természet közelsége, ami elmondása szerint egyébként sem áll távol tőle.

hirdetés

Mila Kunis neve leginkább a Barátság extrákkal, valamint a Rossz anyák című filmeknek köszönhetően vált világszerte ismertté, ám legújabb filmjét, A Szerencse lánya című thrillert szintén hatalmas érdeklődés övezi. A színésznő számtalan arcát mutatta már meg a különböző mozikban, a hétköznapokban pedig egyszerű, letisztult stílusával és megjelenésével lopta be magát az emberek szívébe.

A legtöbb hollywoodi sztár nagy hangsúlyt helyez a közösségi médiára, igyekszik személyes dolgokat is megosztani a rajongókkal. Mila Kunis azonban maximálisan távol marad ettől, semmilyen közösségi médiás felületen nincs jelen. Távol áll tőle a rongyrázás, soha nem viszi túlzásba a flancot. Ráadásul arra sem törekszik, hogy egy tökéletes élet látszatát keltse a jól megkomponált fotóival. Talán éppen ez az, amiért olyan sokak számára szimpatikussá vált.

Most a C Magazine készített vele interjút, amiben a színésznő hétköznapi, természetes oldalát igyekeztek megmutatni, némi romantikus túlzással. Nem volt szükség arra, hogy túlspilázzák a körítést, a belőle áradó báj már önmagában elegendő egy befogadható, finom és kedves fotósorozathoz.

 

Az őszi képek abszolút tükrözik Mila Kunis természetességét

Mila Kunis új arcát mutatja meg a C Magazine fotósorozata, s bár a színésznő továbbra sem igen enged nagyobb betekintést a magánéletébe, a képek hűen hangsúlyozzák a természethez való viszonyát. A szimpla hétköznapokon gyakran tölti kint a szabadidejét, almát, fügét és szilvát termeszt. Az interjúban sokat mesél a gyermekneveléshez való hozzáállásáról, de a jótékonykodás szintén szóba került. Az ukrán származású színésznő sokat tesz az ukránok támogatásáért, szívügye a nehéz időkben való segítségnyújtás.

 

A lakhelyük is inkább az egyszerű frissességet tükrözi, cseppet sem a flancolás vagy a magamutogatás kerül fókuszba Mila Kunis esetében. Egyértelműen a család számára a legfontosabb, színészi munkáját is a gyermekei beosztásához igazítja. Hatalmas népszerűség és hollywoodi csillogás ide vagy oda, a színfalak mögött ő egy átlagos édesanya, és nem is akar többet mutatni ennél. A fotók is ezt a nyugodt, kifinomult, letisztult kisugárzást igyekeznek tükrözni. Victor Demarchelier készítette a képsorozatot , míg a sikkesen egyszerű szetteket Katie Mossman állította össze.

 

Ha egy hollywoodi sztár szóba kerül, sokan azonnal a mérhetetlen csillogásra és luxusra asszociálnak. Mila Kunis számára valószínűleg teljesen idegen lenne egy ilyen környezet. A szimpla hétköznapokon mindig igyekszik megmaradni annak a kedves, finom, ámde egyszerű nőnek, aki mindig is volt, sikertől függetlenül. Családjával inkább egy farmhoz hasonlító, fákkal, növényekkel és terményekkel dúsított területen élnek, vidéki hangulatban.

Imádja a házi termesztésű ételeket, a konyhakertben sárgarépát, paradicsomot és salátát is termelnek. A fotók is erről árulkodnak, s noha a ruhadarabok elképesztően nőiesek és sikkesek, a gumicsizma egészen más kontextusba helyezi az általa viselt holmikat.

 

Nem irtózik attól, hogy bepiszkolja a kezét a kerti munkálatok közben. Rendkívül fontosnak tartja, hogy a gyerekei tudják, milyen sokat ér egy-egy zöldség vagy gyümölcs, s milyen határozott, kitartó munka kell ahhoz, hogy az étel az asztalra kerüljön. Mila Kunis abszolút két lábbal áll a földön, nagyon gyakorlatias és a mindennapjai nem csupán a luxusról és a vörös szőnyeges megjelenésekről szólnak. A fotók kissé romantizált stílusban ugyan, de ezt igyekeznek átadni a rajongók számára.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Victor Demarchelier/C Magazine.

Forrás: C Magazine/California Style & Culture.

  • Megosztás:
hirdetés