Első pillantásra senki nem mondaná meg, hogy a híres szupermodell, vagy Denise Ohnona szerepel a képen, hiszen megtévesztő a hasonlóság a két modell között. Akár testvérek is lehetnének, de rokoni szálakról szó sincs az esetükben. A liverpooli nő már megszokta, hogy folyton a hírességgel tévesztik össze, emiatt gyakran leszólítják az utcán, vagy összesúgnak a háta mögött. Minden bizonnyal ő Kate Moss leghietelesebb hasonmása, aki akár a dublőre is lehetne, ráadásul az öltözködési stílusuk is ugyanazon a vonalon mozog.

hirdetés

Ha valaki Denise Ohnona nevét látja, aligha jut róla eszébe bármi, ám amint a fotójára terelődik a tekintet, a szemlélődő garantáltan összezavarodik. A képeken nem Kate Moss látható, noha valóban megtévesztő a hasonlóság. A Liverpoolban élő hölgy szintén modellként dolgozik, ami nem is meglepő, hiszen kiköpött mása a kilencvenes évek egyik legismertebb szupermodelljének.

 

Kate Moss hasonmása döbbenetesen hasonlít a szupermodellre

A liverpooli nő még egészen fiatal volt, amikor már többen hangoztatták, rendkívüli módon hasonlít Kate Mossra. Ekkoriban még nemigen volt tisztában vele, hogy ki is a híres szupermodell, nem követte nyomon a divatvilág sztárjait. Ahogy teltek az évek, egyre inkább utánajárt, kinek a vonásait hordozza megtévesztő mértékben, a hasonlóság pedig számára is egyre szembetűnőbbé vált.

Sokan keresték meg modellajánlatokkal, a fotózásokon pedig Kate hasonmásaként kellett volna szerepelnie, ám ezekre a felkérésekre hosszú ideig nemet mondott. Amikor ő maga is elkezdte látni a lehetőséget ebben a szakmában, igent mondott, azóta egyre több fotózáson vesz részt.

Denise pontosan tudja, hogyan fésülje a haját, és miként sminkelje ki magát, hogy még inkább összetéveszthető legyen a szupermodellel, sőt, a hasonlóságra az öltözködési stílusával is rátesz egy lapáttal. Nagyjából ugyanazokat a fazonokat viseli, melyeket Kate is imád. Noha nem engedheti meg magának, hogy Dior vagy Gucci holmikat vásároljon, közel azonos stílusú darabokat igyekszik beszerezni a fast fashion üzletek kínálatából.

A leopárdmintás cuccok igencsak ikonikusnak számítanak, Kate Moss gyakran visel állatmintás ruhákat, amitől roppant dögös és vagány a megjelenése. Ezt a ziccert természetesen a hasonmása sem hagyhatja ki.

A bőrhatású darabokkal szintén közelebb lehet kerülni a szupermodell stílusához. Kate Moss gyakran visel egyszerű, hétköznapi összeállításokat, ilyen például a farmer-bőrdzseki kombináció is. Denise szintén kedveli ezt laza párosítást, és egyszer csak azon kapta magát, egyre több feketét tartalmaz a ruhatára, amit szintén a híres modell inspirál.

A gyönyörű nő maximálisan tisztában van azzal, hogy az egyetlen hasonlóság közte és a híres szupermodell között a külső megjelenés. Bátran vállalja, hogy ő elsősorban édesanyaként tekint magára, aki szeret kertészkedni, és a kedvenc hobbija a DIY-ügyeskedés. Nem fáradozik azon, hogy átvegye Kate Moss szerepét, és teljesen olyanná váljon, mint ő, számára az, hogy az emberek egy hírességhez hasonlítgatják, csupán egy jópofa játék.

Kiemelt kép: Denise Ohnona/iamnotkatemoss/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés