Vannak olyan őszi trendek, amikre még Katalin hercegné sem mond nemet! Habár szigorú szabályok szerint kell öltözködnie, ezek a sikkes darabok még a kifinomult ruhatárba is simán beleférnek, és nagyon stílusossá teszik a megjelenést.

hirdetés

A királyi család tagjainak szigorú szabályok szerint kell öltözködnie, azonban Katalin hercegné mindig igyekszik belevinni saját stílusát is a merev összeállításokba. Apró trükkökkel éri el, hogy az elegáns szettek mégis különlegessé váljanak, a megjelenése pedig ne legyen egyhangú és unalmas. Kifejezetten kedveli a divatot, ezért cseppet sem meglepő, hogy az aktuális trendeket is abszolút nyomon követi. Az idei őszi trendek legerősebb kulcsdarabjaira ő sem tud nemet mondani.

Katalin hercegné szerint ezek a legerősebb őszi trendek idén

Kötött mellény

Katalin hercegné számára rendkívül fontos az elegancia. A legtöbb eseményen visszafogottan, nőiesen kell megjelennie, ám az unalmas blúzokat és ingeket is meg lehet bolondítani úgy, hogy az összkép ne csorbuljon. Idén elképesztően népszerűvé váltak a kötött kis mellénykék, amelyek határozottan feldobják a hétköznapi összeállításokat. Rendkívül egyszerűek, mégis sokkal sikkesebb hatást keltenek, mint egy kötött pulóver. Semmit sem vesznek el az eleganciából, ám valahogy más színben tüntetik fel az elegáns szetteket. A hercegné a színek harmóniájával éppúgy igyekszik elérni, hogy a különlegesebb ruhadarabok tökéletesen passzoljanak az alapszetthez.

Garbónyakú felsők

A divat hullámzása sokszor felkapja az egykor népszerű, klasszikus fazonokat. A garbónyakú felsők hatalmas lendülettel tértek vissza idén ősszel az utcai divat vérkeringésébe, Katalin hercegné pedig szó szerint rajong az emelt nyakú darabokért. Imádja a meleg blúzokat, melyek kellőképpen visszafogottá teszik a megjelenést, ezáltal tökéletesen passzolnak a szigorú szabályok szerint kialakított ruhatárához. Noha sokat takarnak, cseppet sem unalmasak, remekül mutatnak a sikkes, stílusos őszi szettekben.

Képek: Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

 

Hosszú kabátok

Az őszi-téli időszakban a kabátok nélkülözhetetlen darabok, ám Katalin hercegné elegáns stílusának kulcselemeiként tekint a kifinomult változatokra. Az esetek nagy részében biztos, hogy hosszú, egyenesen szabott fazont választ. Imádja a hosszú szövetkabátokat, amelyek rendkívül elegánssá teszik a megjelenést. Nadrággal és szoknyával is csodásan mutatnak, magassarkúval vagy csizmával kombinálva egyaránt bevethetők. Jóformán teljesen mindegy, hogy farmernadrágot vagy szoknyát visel az ember, egy csinos szövetkabát garantáltan finomabbá teszi az összképet és a kisugárzást.

Szőtt-kötött blézerek

Az elegáns ruhatár alapelemei a csinos blézerek, amelyek sokkal több lehetőséget rejtenek magukban, mint azt elsőre gondolnánk. Katalin hercegné mindent megtesz, hogy ne váljanak unalmassá az elegáns szettjei, gyakran visel színes, mintás darabokat az egyhangúság elkerülésének érdekében. Az őszi időszakban egyszerű trükkel éri el, hogy különlegesebbé váljanak a szettjei. A szezon kedvenceit, a szőtt-kötött, vastag blézereket választja a klasszikusok helyett, melyek sokkal melegebb, különlegesebb hatást keltenek egy finom összeállítás részeként.

 

Kiemelt kép: Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés